Dragon prophet gildia

witam każdy kto che dołączyć do gildi blackdrgons

7374ki4xzaqfjcyn

https://www.dragonspropheteurope.com/en/community/guilds/join

musi wejść na w/w link :D

co trzeba zrobić?

mieć dostęp do bety

co gildia może dać ?

na razie nic , ale jeżeli będzie nas conajmniej 10 graczy zorganizuje się wszytko :D

mubla/vetrilo/ts

forum

itp

za przeproszeniem dawno nie widziałem tak kiepskiej reklamy gildi ;o

ludzie lubią kolorowe napisy , jakieś tam o sobie , czemu robisz gildie etc ( dlatego gildie stare mają dużo osób )

tak na odwal się przechodzi tylko w grze ...

No to ja mogę :

Witam Mam 10 kluczy do gry starczy ze dołączycie do mojej gildi

szybciej :>

Po co się rozdzielać. Zróbmy jedną dużą. Zapraszam do RAMPAGE :) Gildia w grze już jest od kilku dni, więc pisać do Elorei/Ariya :)

Po co się rozdzielać. Zróbmy jedną dużą. Zapraszam do RAMPAGE Gildia w grze już jest od kilku dni, więc pisać do Elorei/Ariya

Dodali system rozwijania gildii? Jak nie to jest ograniczenie do 10 graczy :P

Jest ograniczenie do 10 graczy, choć jak podchodzę do npc żeby sprawdzić inne gildie to niektóre mają ludzi 17 na 10.

W tym tygodniu nowy sprzęt, już nie mogę się doczekać, żeby pograć na full detalach :PP

a przyjmiecie kogoś, z zewnątrz, totalnego nowicjusza, w tej grze ?. Bo kumpel pobiera gierę, i na pewno będzie w to grał,

Pewnie :)

jak będzie miał możliwość, to już zgłosi do was :).

Niech to diabli dlaczego Ci "ludzie" na targach mają po XX kluczy na sprzedasz ech.. a Tu człowiek czeka ponad miesiąc ;p.

Popieram pomysł stworzenia jednej bardzo mocnej gildi i akurat mam nadzieję, że cała gildia dostanie te zaproszenia. A tak nawiasem wiadomo coś kiedy będzie koniec tego konkursu ?

Niestety nie.

Gdzie mogę pobrać grę ? mam klucz ale nigdzie nie mogłem znaleźć plików do pobrania ;o

Wchodzisz na strone główną >> Community >> Beta Status, zjeżdżasz troche i tam masz w 2 partach.

za przeproszeniem dawno nie widziałem tak kiepskiej reklamy gildi ;oludzie lubią kolorowe napisy , jakieś tam o sobie , czemu robisz gildie etc ( dlatego gildie stare mają dużo osób )tak na odwal się przechodzi tylko w grze ...No to ja mogę :Witam Mam 10 kluczy do gry starczy ze dołączycie do mojej gildiszybciej :>

gildi jeszcze nie ma , więc to nie jest to reklama gidli , jak bedzie 10 ludzi można coś organizować

Niech to diabli dlaczego Ci "ludzie" na targach mają po XX kluczy na sprzedasz ech.. a Tu człowiek czeka ponad miesiąc ;p.Popieram pomysł stworzenia jednej bardzo mocnej gildi i akurat mam nadzieję, że cała gildia dostanie te zaproszenia. A tak nawiasem wiadomo coś kiedy będzie koniec tego konkursu ?

jeżeli chodzi ci o klucze ze szwabskej strony przychudą po 2 minutach jak chcesz pomoge ci zddobyc pw ^^^^^^

Po co się rozdzielać. Zróbmy jedną dużą. Zapraszam do RAMPAGE Gildia w grze już jest od kilku dni, więc pisać do Elorei/Ariya

macie jakies vt/ts? forum

Mamy, spokojnie :)

Poza tym z tych kodów ludzie dostaną early acces, a nie instant.

Jak coś ja mam grę już pobraną tylko brakuje mi kodu :) bo mój już jest nie aktywny ;O

witam każdy kto che dołączyć do gildi blackdrgons

7374ki4xzaqfjcyn

https://www.dragonspropheteurope.com/en/community/guilds/join

musi wejść na w/w link :D

co trzeba zrobić?

mieć dostęp do bety

co gildia może dać ?

na razie nic , ale jeżeli będzie nas conajmniej 10 graczy zorganizuje się wszytko :D

mubla/vetrilo/ts

forum

itp