Dragon Prophet - kilka pytń

Witam dziś pobrałem DP i zaczynam grę

mam kilka pytań

1.gram klasą oracle - w co go trenować ( te pkt co dostaje się co lvl w co dawać ? )

2. czy smoka trzeba jakoś trenować czy sam dostaje lvl gdy go używam ?

3. czy smok ma jakies skille ?

4. pewnie są smoki podzielone na te słabe i silne , jakiego konkretnego smoka polecacie ? czy jednak nie ma to znaczenia ?

5. Diamonds - idzie je jakoś za darmo zdobyć ( misje itp ) czy tylko są do zakupienia w IS ?

6. na jakimś filmiku koleś mówił że można kupic własny dom - czy on coś daje ? czy tylko jest "dla szpanu" ?

Wczoraj wlasnie nagralem filmik na temat lapania smoka oraz jego rozwoju aka trenowania :) Takze jesli bedziesz chcial link ponizej . Co do smokow lap to co napotkasz po drodze w zaleznosci od upodoban czy to ma byc tank czy dps . Zawsze mozesz wywalic , a te najlepsze to mart sie dopiero na end game .

o thx

mógłby ktoś jeszcze odpowiedzieć na inne pytania ?

1.hmmm musisz poszukac buildow ale wiele jest 2 int 1 dragon afinity a optem 3 int i tak w kółko

2. trenowac w dragon menagera

3. tak passywne i aktywne ktorych urzywa posatc

4. wszystko zalezy od skilli czasami common dragon moze miec lepsze skille niz legendarny dragon (skille sa losowe przy lapaniu )

5. za diamenty masz dragon insygnia mozna ich uzywac jak diamonetów w isie a zdobywasz je z daily

6. chyba daja jakies buffy i mozna sie o nie bic

jak grasz to pisz do mnie na gg/pw to pogramy razem

Ja dodam jeszcze coś na temat smoków, Smoki dzielą się na natępujące typy:

• Ancient - najbardziej rzadkie i najsilniejsze smoki w grze. Można urozmaić tak sobie grę gdyż nie wszystkie smoki mają podaną lokalizacje.
  • Grand - czteronożne stworzenia. Na ogół żyją na otwartym terenie. Posiadają wysokie współczynniki siły, kondycji i szybkości. Atakują kłami i pazurami.
  • Gliding (Wyvern) - smok, który mimo posiadania skrzydeł, nie potrafi latać. Umie jedynie szybować. Żyją głównie w lasach.
  • Mosasaur - bardzo wolne na lądzie, ale niezwykle zwinne w wodzie. Atakują głównie z dystansu.
  • Bug - małe, tajemnicze smoki, posiadające twardy egzoszkielet.
  • Flying - latające smoki. Żyją głównie na klifach i w jaskiniach. Posiadają wysoki współczynnik IQ.
  • Raptor - szybki i niebezpieczny drapieżnik. Polują w grupach.
  • Tank - ciężki smok, który posiada niebywała obronę. Potrafi zmusić przeciwników, aby skupili na nim uwagę. Powolne, ale bardzo silne. Idealny dla twojej klasy :D

utaj masz ciekawe PvP

Witam dziś pobrałem DP i zaczynam grę

mam kilka pytań

1.gram klasą oracle - w co go trenować ( te pkt co dostaje się co lvl w co dawać ? )

2. czy smoka trzeba jakoś trenować czy sam dostaje lvl gdy go używam ?

3. czy smok ma jakies skille ?

4. pewnie są smoki podzielone na te słabe i silne , jakiego konkretnego smoka polecacie ? czy jednak nie ma to znaczenia ?

5. Diamonds - idzie je jakoś za darmo zdobyć ( misje itp ) czy tylko są do zakupienia w IS ?

6. na jakimś filmiku koleś mówił że można kupic własny dom - czy on coś daje ? czy tylko jest "dla szpanu" ?