Dragon Prophet

Witam

Ma ktoś może nie używany klucz? chętnie bym przyjął :D mogę zaoferować (dla wymagających) dostęp do bety FFXIV ARR bo mam z 3 klucze

nie poczekasz do 17 na Stress Test?

ile będzie trwał 1 dzień?

BTW tam w waszym "zarządczym gronie" nie chce ktoś zrobić filmiku z FFXIV i szanując bardzo NDA nie umieścić go gdzieś żeby każdy zobaczył co i jak?

Będzie trwał 6 godzin w ścisku więc pewnie dużo komputerów nie wytrzyma.

MagarPL , proszę sprawdz skrzynkę

pozdrawiam

Ma ktoś może jeszcze klucze lub konto do oddania?Proszę o odpowiedzi na wues71717171@gmail.com ,z góry dzięki.

Również dołączam się pod posta. Ja chętnie przyjmę keya, już kiedyś dałem 2 keye do Dungeons & Dragons Neverwinter, więc może ktoś się teraz znajdzie i mi da.

p.s. gra pod win xp nie będzie chodziła.

Podpinam się pod prośbę o klucz, mogę zaoferować konto do Wota z czołgiem niemieckiego tieru VI ( wiem, że to nie duży tier, ale nie jestem za dobra w tej grze i po prostu dalej nie grałam, ale początkujący gracz może zaoszczędzić trochę czasu ) .

A jak chcecie przetestować samą grę, to nie lepiej pobrać wersję Tajwańską ? (angielski język można włączyć) jedyna przeszkoda to wysoki ping, ktoś pisał, że jest w granicach ~350ms

Pozwolę sobie coś napisać tylko proszę się nie obrażać :)

TheLaska , Nowy użytkownik zakłada specjalnie konto żeby prosić o klucze , już coś mi nie pasuje , do tego to jest podobno płeć piękna , szczerze mówiąc bardziej bym uwierzył ze jesteś jakimś "chłopem" który wpadł na genialny pomysł ze zdobędzie szybciej tak klucz , ale dla mnie możesz sobie pisać nawet jak bym miał to bym nie dał bo po prostu nie wierze ...

Tak w ogóle jakaś godzinę temu wypłynęła informacja na forum oficjalnego dragon prophet , tylko dopiero teraz zauważyłem , był by już news ;P

http://www.curse.com...ns-prophet-beta

tylko nie wiem czy nadal mają klucze :)

Calvex nie chce im się znowu ściągać zapewne :)

ja mu głupi wysalałem ....

a może nie głupi ?

Pozwolę sobie coś napisać tylko proszę się nie obrażać TheLaska , Nowy użytkownik zakłada specjalnie konto żeby prosić o klucze , już coś mi nie pasuje , do tego to jest podobno płeć piękna , szczerze mówiąc bardziej bym uwierzył ze jesteś jakimś "chłopem" który wpadł na genialny pomysł ze zdobędzie szybciej tak klucz , ale dla mnie możesz sobie pisać nawet jak bym miał to bym nie dał bo po prostu nie wierze ...Tak w ogóle jakaś godzinę temu wypłynęła informacja na forum oficjalnego dragon prophet , tylko dopiero teraz zauważyłem , był by już news ;Phttp://www.curse.com...ns-prophet-betatylko nie wiem czy nadal mają klucze Calvex nie chce im się znowu ściągać zapewne

Sorry!You must be from one of the following countries to enter:

• Austria
  • Belgium
  • Switzerland
  • Germany
  • Denmark
  • France
  • United Kingdom
  • Luxembourg
  • Norway

http://screenshooter.net/2144314/ngrhqtk

^^ to jest spisek

Witam

Ma ktoś może nie używany klucz? chętnie bym przyjął :D mogę zaoferować (dla wymagających) dostęp do bety FFXIV ARR bo mam z 3 klucze