Witam, ktoś wie jak teraz stoji dragon prophet ? Dość ciekawa gra w wszędzie cisza o niej , ktoś gra z tego forum ?.
Dragon prophet
Grałam swego czasu ale niestety jest tam strasznie mała populacja. Nie ma dungeon findera, usunęli go bo ludzi i tak nie wyszukiwało więc wszystkie dungeony robisz solo... Generalnie gra nie taka zła, ale niestety zapomniana, amerykańska wersja została już zamknięta i stoi tylko europejska, ale pewnie nie na długo. Niby ludzi zachęcają do powrotu rozdając darmowe Packi ze smokami i z innymi bajerami (ja chyba dostałam 3 starter packi) no ale po co ci to jak nie ma z kim tam grac?
Jak szukasz gry związanej mocno z kolekcjonowaniem mountów to z nowszych jest Riders of Icarus, ale jak dla mnie gra mocno średnia.
Kidyś grałem ale sam sie dziwie ze to zyje
DP ma problemy z devsami bo nie widać u nich zadnego upa sensownego chyba od roku
a ja nie polecam, drewniana gra z masą bugów nawet teraz, wcale mnie nie dziwi niska populacja
To taki RaiderZ w gorszym wydaniu. Od premiery miała problemy z bugami i niska grywalnoscia. Już na starcie nudzi, w med game tez, do eng gejmu nie dotrwalem. Nie zawracaj sobie głowy tym tytułem. Sprawdz juz lepiej Raiders of Icarus.
Riders of icarus to jeszcze większy syf , jedna z najgorszych gier w jakie grałem .
Witam, ktoś wie jak teraz stoji dragon prophet ? Dość ciekawa gra w wszędzie cisza o niej , ktoś gra z tego forum ?.