Wybiera się ktoś jutro na tą wersję Dragonica ?
Dragon Saga Sea
Aktualnie pobieram klienta za 20min bedzie
Także pobieram, jestem ciekaw, ponieważ grałem chwilkę na EU, ale tam jest dość pusto, jeśli w SEA, będzie choć w połowie tyle graczy, co fanów na FB, to na pewno pogram... ^^ Przy okazji, jaki server gracie... ^^ i jakie macie nicki... Mój to BD Risner, a grać BD magiem, jeszcze nie wiem czy Priest czy Battle Mage
Ja bym mogl zaczac grac , ale pomozecie mi ogarnac co i jak ? Gralem w to kiedys i mialem bodajze z 8 lvl , ale skonczylem .
Spoko, razem zawsze raźniej, sam nie mam jakiegoś super doświadczenia, ale stopniowo się all ogarnie, pod warunkiem że będzie z kim grać... ^^
Też mógłbym zagrać lecz nieznam tej gry liczę na pomoc ;d na TS i pytanie skoro to wersja SEA to Jak z pingami ?? piszcie na GG:45279757
Eh ludzie mam problem , po zainstalowaniu i odpaleniu gry wyskakuje mi ''failed to download''
ja się tylko obawiam pingów bo to wersja SEA ;/
Ja sobie chyba tą gre odpuszczę , na forum nikt nie wie jak naprawić ten błąd -.-''
uruchom jako administrator,sprawdz połączenie , sprawdz miejsce na dysku ,hmm spójrz czy na pewno pobrałeś dobra wersje , reinstal usuń wersje EU jeśli masz ją na kąpie
Sprawdzałem wszystko , nie mam wersji EU a wersje mam dobrą ...
walnij fomrata :] napewno pomoże ;] chociaż mi przed formatem nie działały 2 gry tak nagle przestały działać a po formacie dalej ten sam błąd więc nie wiem
Nie bedę formatował kompa dla takiej gierki , już leży w koszu wiedziałem że się to tak skończy.
A tej gry nie odpala się ze strony głównej? ^^
Newfe grasz już może w tą gre ?? jeśli tak mógł byś zdać relacje bo nie chcę pobierać na marne ;d duze sa pingi ??? i czy da się grac ?
Ja jeszcze zobacze , bo na razie mam tyle rzeczy na glowie ...
mi zależy na jak najszybszej odpowiedzi bo chciał bym wiedzieć czy pobierać bo nie długo muszę się szykować na imprezę w końcu rozpoczęcie ferii ;DD Noi też na kacu trzeba w coś pograć ^^
mam ten sam problem 0% i niechce patchowac wydaje mi sie że jest blok IP lub cos
Nie ma bloku, ja aktualnie mam 9 lvl Archera, lagów nie doświadczyłem wogóle, a co do waszego problemu, odpalacie przez stronę główną gry??
A tak dla zachęty ludzi jest multum, bardzo łatwo o PT... ^^
Osobiście, nic nie updatowałęm, po odpaleniu lunchera, załadował się max 2 razy, bardzo szybko pasek, i już mogłem grać ^^
itak niedziala niestety niepogram