Dragona global Gildia INFINITY

Witam zapraszam do gildi INFINITY jak napisane wyżej jest w niej 17 osób i chętnie jak ktoś będzie chciał zaprosze was do wspólnej gry by dobrze sie bawić.

Mój nick w grze Yesman lvl gildi 3.

Mamy z nimi ally (inSane) zapraszam do nich miła atmosfera i gracze. Grałem w gildii YesMan'a na PH, i jak dla mnie super. Zapraszam też do inSane (jak jest miejsce).

Mamy z nimi ally (inSane) zapraszam do nich miła atmosfera i gracze. Grałem w gildii YesMan'a na PH, i jak dla mnie super. Zapraszam też do inSane (jak jest miejsce).

Macie ts3 ?

Za 30h się pomyśli, bo ekipa stąd znowu okazała się niewypałem :)

Kurde szkoda , dlaczego 30 h akurat?

Bo po opuszczeniu gildii trzeba czekać 32h aby móc dołączyć do kolejnej... Wbije większy lvl żeby nie było że zaniżam średnią... :P

Większość tam i tak nie przekracza 25 :) Co do ts3 to ponoć gildia 'Koniska' ma.

Skombinujcie ts3 , może być skype :P Zagramy razem :)

Kurcze, a myślałem ze już 40 będą latały... Cóż i tak muszę farmić DS'a bo zawsze gdy zabijamy last bossa to akurat wtedy muszę albo leżeć martwy albo wracać z Graveyard'a -,-

Gram scoutem nick Acodim

My mamy miejsce i ts

Gildia inSane już nie istnieje! Wszyscy gracze z tej gildii proszeni, aby dołączyć do INFINITY ponieważ była fuzja:) Pisać do YesMan lub Bombka.

Ja nie długo dam znać. Właśnie zacząłem ściągać Dragone.

No weźcie tam z jedno miejsce zostawcie... :(

No weźcie tam z jedno miejsce zostawcie...

To już nie będzie klanu w eligium ? lol

Jest cały czas i trzyma się dobrze szanujzieleń ;)

W grze maple story osoba która hackowała "mesos" - chyba tak sie waluta nazywa, została ukarana. Ba nie mówie tu o banie ale o grzywnej w postaci grubych tysięcy. Mesos kopiowała przez błąd gry, tak jak my teraz kopiujemy Rp.

Witam zapraszam do gildi INFINITY jak napisane wyżej jest w niej 17 osób i chętnie jak ktoś będzie chciał zaprosze was do wspólnej gry by dobrze sie bawić.

Mój nick w grze Yesman lvl gildi 3.