Dragona Online Gildia DILL Rekrutuje

Tak jak w temacie Szukamy ludzi do wspólnej gry Server Juda mój nick w grze tak samo Yesman

Zapraszamy ;] Jeżeli kolega Yesman będzie offline,napiszcie do CFFANIAK lub BohdiPL.

ile lat ma lider ?

@szanujzielen

Więcej niż Ty. <_<

skoro ma więcej niż ja to napisz ile,

ja mam 22 (skończone w marcu) ;)

Zapraszamy mila atmosfera nick : Rashmaeth w grze jak cos :)

20 kończe 6 wrzesnia

@szanujzielen

"ja mam 22" wiek nie ma znaczenia, w Aika Online 17 latek prowadził gildię i ją uratował od upadku dzięki niemu była w pierwszej 3 najlepszych, więc ja tego nie rozumiem że niby co starsi lepiej prowadzą gildie? Jak lider ma się zachowywać podobnie do ciebie to dziękuje za taką gildię.

buhaha co już zmieniłeś zdanie ? bo co ? bo lider ma mniej lat niż ja ? śmieszny jesteś

@up

spinaj się dalej, na pewno przyciągniesz ludzi do klanu

Zmieniłem zdanie to znaczy z jakiego? Nic wcześniej nie pisałem takiego że im starszy tym lepszy lider. I dla twojej wiadomości YesMan był już liderem najlepszej polskiej gildi w SUN (początki gry) więc ma większe pojęcie o prowadzeniu gildii niż ci się zdaje. :]

@up

Nie jestem w tej gildii, widzisz mało wiesz, a mordę drzesz. :]

Dzieki ale nie ma sie czym chwalic. No raz mi sie udało

Klan fajny a lider spoko wiec polecam :)

@Strejok to jak nie jesteś zainteresowany to po ch*j się tu wypowiadasz? idź spamuj gdzie indziej dzieciaku,co do gry ja z chęcią dołączę,pozdrawiam.

EDIT Jestem na servie juda 14 lvl gunner nick Najemnik,niestety nie mogę znaleźć żadnego z was online.

@Uliquiorra

Wypowiadam się bo mi się tak podoba, grałem z tymi ludźmi kiedyś więc nie rozumiem o co ci chodzi, "dzieciaku" chyba trochę się pomyliłeś :], a byłem zainteresowany tylko dałem sobie na razie na luz z tą grą więc siedź cicho i idź skacz gdzie indziej, nikt ci nie każę czytać moich postów pisałem z szanujzielen nie z tobą. Mam takie samo prawo pisania gdzie chcę jak i Ty.

@UliquiorraWypowiadam się bo mi się tak podoba, grałem z tymi ludźmi kiedyś więc nie rozumiem o co ci chodzi, "dzieciaku" chyba trochę się pomyliłeś :], a byłem zainteresowany tylko dałem sobie na razie na luz z tą grą więc siedź cicho i idź skacz gdzie indziej, nikt ci nie każę czytać moich postów pisałem z szanujzielen nie z tobą. Mam takie samo prawo pisania gdzie chcę jak i Ty.

offtopujesz barani łbie tutaj przeprowadzana jest rekrutacja jak nie masz co robić to wyjdź na pole pajacu,a jak nie masz gdzie chatować to Interia stoi przed tobą otworem,co do twojego wieku to myślę ze masz nie więcej niż 16 lat,zachowujesz się jak gówniarz,obraził bym 16 latków jeżeli nazwał bym ich tobą,pozdro & poćwicz.

Edit: ,,ale tu noobów jest", naprawdę pokazałeś klasę,dalsza rozmowa z tobą mija się z celem,wiec sam rozumiesz.

Wypraszam sobie ja cię nie wyzywam i nie mam zamiaru. :]

Ale tu noobów. :blink:

YesMan w końcu was znalazłem. Trzymaj miejsce dla mnie, mam nadzieję że pamiętasz młodego Vaku z SUN'a? :D

@strejok, Ty sobie jaja robisz, czy naprawę nie rozumiesz co się do Ciebie mówi. Tu się prowadzi rozmowę na temat rekrutacji, a nie kto z kim grał, więc jak nie masz zamiaru pisać na temat to proszę-wypad.

Ja Assassin, 13 lvl, nick: Nivellen. Odezwę się do Was jak tylko wejdę do gry.

Jest możliwość resetowania skilli na późniejszych lvlach?

Jest możliwość resetowania skilli na późniejszych lvlach?
na chwilę obecną nie ma, ale pewnie będzie poprzez item z item shopa ;d