Dragona online Gildia INFINITY

Zapraszamy graczy do gry która jest Dragona online. nasza gildia jest w TOP 4 na servie:) więc jest już dobrze. Oferujemy pomoc w quest, dungach i tp.

Stronke podaje jak coś http://playdragona.com/ do rejstracji pisać jak coś YesMan, Frazys, Bombka, K2

Ts jest więc bez przeszkód można gadać i gadać.

Pozdrawiam i oby sie zobaczyć w grze:)

mam chyba assasina na 20 lvlu w dragonie ;D prześpię się z tym faktem i jakby co dam ci odpowiedz na pw czy zagram czy nie ;)

No spoko zachecam wszystkich bo mało polaków gra:P

wgl malo ludzi gra w dragone,aion juz jest lepszy o niebo

Co kto lubi

Jak wygląda ping graczy z Europy? Jak z populacją, czy są gracze do dungów/wypadów/questów/etc? Jak tam wygląda PvP, czy jest warte uwagi?

sporo ludzi napewno nie jest tak ze nie spotkasz w przeciagu 1h 1 gracza jest duzo wiecej na dunga w 5 min ogarniesz party na dunga jezeli chodzi o pvp jest boc czyli battle of celebration od 18 lvl czerwoni na niebieskch 2 grupy które zbieraja punkty jest co godzine. i jest tez bod czyli battle of deeath na podobnych zasadach i co 2h jezeli chodzi o q to jest ich masa nie jest trudno wbic 40 lvl gorzej z eq.

A są dwie wersje, ta co w linku i PH - http://dragona.ph.gameclub.com/drmain.asp. One się różnią?

tu w pvp to najlepsze ranged klasy,wala z 50m LOL

Tak, i assasini którzy mają prawie każdego na hita...

bo jest wersja filipinska i amerykanska, na filipinskiej ludzie pisali ze lagi maja i sa problemy a na amerykanskiej jest duzo mniej lagow:P e tam assasin dobry ale to raczej na boc klasy dystansowe duzy dmg ale za to malo hp ja gram scoutem i na bocu nie schodze mniej niz top 3

Siema ludki;) Gracie jeszcze w dragonaonline?? jesli tak to z checia dołacze do gildii;) jestem nowy i chcialbym zeby mnie ktos przygarnal pod swoje skrzydal;) prosze o info bo nie wiem czy zaczynac gre;)

pozdro

YesMan, ja jako sniper także nie schodziłem poniżej top5 (ach te last hity, hehe), jednak assasini są OP jak umie się nimi grać, i przede wszystkim nie umie się bronić.

na jakim gracie servie??

no takale jeżeli masz za***iste eq i unikatową transfromacje i masz okolo 11k hp to ci dystanwosa postać moze zrobić wiesz co

siemka na jakim gracie serwie?? bo ja gram na tym filipinskim mozecie mi pomuc jak sie robi ta transformacje??

powiedz mi jak sie robi transformacje??

siemka na jakim gracie serwie?? bo ja gram na tym filipinskim mozecie mi pomuc jak sie robi ta transformacje??

Widziałeś datę powstania tematu?

chodziło ci chyba o transfer konta? i zakup sobie słownik ortograficzny bo pisze się "pomóc"

Niestety gildia i cała ekipa zrezygnowała z tej gry po 1 gra offeruje tylko IS a bez tego nie da sie grać, więc sensu nie było żeby kazdy z ekipy 40 osób wydawał 400 zł by choć wygrać z kimś na pvp.

Dziękuje pozdrawiam gramy jak coś w allods Pl wersje