Dragona Online PH

Witam, chciałem pograć z polakami właśnie w Dragona Online . Narazie jest tylko PH ale to nic nie szkodzi . Gram od niedawna więc za dużo niewiem . Jeśli były by chętne osoby to proszę o kontakt na gg 7178533 lub w postach . Wszystko sie uzgodni gdy będą ludzie. Dziękuję i pozdrawiam !

Miodek ; )

Siemanko :)

z chęcią dołączę się do tematu, ponieważ na gry które czekam jeszcze troche czasu.

Pytanie tylko czy jeszcze ktoś gra na PH ? Z tego co pamiętam ekipa z tego forum szybko się wykruszyła z powodu lagów, a ja niestety też nie mogłem grać z powodu braku neta. Dlatego jeśli jest jeszcze ktoś kto gra w Dragonę to proszę o jakiś znak życia, dogadamy się co do serwera. Głupio grać każdy na innym, skoro można chociaż w 4-7 osobowym teamie biegać :)

Server: Juda

Nick: Alcarin

Własnie wbity 10 lvl, faktycznie lagi denerwujące jednak myśle, że dotrwam do PK Mode ; d

Jak coś to PM in game

ja w dragone ciągle gram :) 22lvl mam Scout server Juda nick TiGuire, na ts mogę wbić ale dajcie, bo formata miałem. Narazie mam przerwe bo za duzo nauki, ale zanim do 22 dobijecie to 1/2 dni miną, Moge już jutro grać

@nie wiem czemu, gadacie o lagach ja do tej pory ani 1 nie miałem

No to może byłoby łatwiej założyć coś wspólnie? Koszt założenia gildii to 20g i 20lv postaci.Ja aktualnie wbiłem 20lv lecz brak ludzi do stworzenia własnego projektu. W grze jestem dostępny pod nickiem Velth, Serwer Juda oczywiście.

Jak już pisałem w innym temacie - planuję założyć gildię z tym że brakuje mi ludzi..

Po informacje zapraszam na www.drunkpandaz.huhohi.com

Witam, chciałem pograć z polakami właśnie w Dragona Online . Narazie jest tylko PH ale to nic nie szkodzi . Gram od niedawna więc za dużo niewiem . Jeśli były by chętne osoby to proszę o kontakt na gg 7178533 lub w postach . Wszystko sie uzgodni gdy będą ludzie. Dziękuję i pozdrawiam !

Miodek ; )