Dragona Online

Witam

Na jakim servie gra najwiecej osob? Bo sa 3 do wyboru

Przypuszczam, że na 1 ;) Ale ja bym radziła Ci grać na 2, bo jak na razie to jest w miarę duże zainteresowanie tą grą i za miesiąc cały serwer pewnie będzie zapełniony botami i postaciami z rzeczami z item shopu ;)

Najwięcej ludzi gra na serwerze JUDA, jest tam także najwięcej polaków.

Botów nie będzie nigdy (za dużo oczywiście), ponieważ jest to ph serwer.

Azja słynie bardziej z nolife niż botowania.

Jeśli chodzi o IS, nie spotkałem się jeszcze nigdy żeby w azji był przesadzony, nie wiem może mam szczęście że trafiałem na takie gry na jakie trafiałem.

Najlepiej na 1 duzo ludzi gra, ale ta gra ma beznadziejne zoptymalizowanie mam dobrego kompa wszystkie inne mmorpg na max detalach (prius , wow, l2 ,allords, rom itp.) a ta gra mi na srednich scina sie O.o

A wg. mnie własnie ma dobrą optymalizacje, pewnie nie widziałeś widoków na wyspie albo jeszcze na dalszych lvlach

mało która gra ma taką grafikę, Dragona ma stosunkowo niskie wymagania w porównaniu do grafiki

gra na pewno jest lepiej zoptymalizowana jak prius czy może nawet pokusiłbym się że aion

to powiedz mi czemu on mi sie tylko tnie O.o

a jakiego masz winda ?

Nie ma co porównywać Aiona z tym produktem aiono podobnym. Dragona ma to do siebie, że lubi się przyciąć a w aionie jedyne ściny jakie uświadczysz to wczytywanie paru tysięcy graczy w mieście.

Pod względem graficznym uważam tę grę o niebo lepszą od Aiona. Pod względem grywalności to ciężko powiedziec bo dopiero zacząłem ale póki co 17lv i gra się wyśmienicie. Ciekawe pvp i o party bardzo łatwo. Gdzie się nie obrócisz to widac kogoś kto też bije te mobki co ty, a przy okazji nie ma czegoś takiego, że utrudniają Ci expienie.

Długo szukałem MMO o tak czytelnym interfejsie i tak ładnej grafice. Gracze są bardzo pomocni. Co jakiś czas jakiś 40+ zapyta czy pomóc w questach. Sklep w grze jest bardzo skromny ale też bardzo przyjemny :) Z tego co zauważyłem to wiekszośc ciekawych itemów się losuje i na to co trafisz to Twoje więc nie ma takiego dostępu do itemów mega dobrych bo pewnie je ciężko wylosować. Plecak na początek zdecydowanie wystarcza. Lecz dzisiaj dostałem dwie karty dodatkowe w Inv które dopiero stracą ważnośc za 170+ dni :) Póki co odblokowałem dwie części transformacji i są one bardzo przydatne podczas walki z silniejszymi mobami. Liczę, że spotkam jakąś interesującą polską gildie.

Mimo, że serwery mieszczą się na Filipinach to lagów nie doświadczyłem. Grałem od 9-16 z małymi przerwami. Po 22 jak wrócę z pracy planuję kontynuowac przygodę.

Mój nick w grze: Velth

Gdyby ktoś miał propozycję dołączenia mnie do swojej gildii to jestem otwarty na propozycję. Choc słyszałem, że lepiej solo do 30 i potem szukac czegoś interesującego. Lecz napisac nie zaszkodzi.

vista ale nigdy sie nic nie scinalo na max detalach i naprawde gralem w nowe gierki i zero problemow... :/

Odkopię trochę temat i zapytam - Dragona Online to głównie questy czy grind? Gra wygląda świetnie i może bym pograł ale wetuje raczej grind...

Niestety - Dragona to typowy questownik.. Być może potem.

Pod względem graficznym uważam tę grę o niebo lepszą od Aiona. Pod względem grywalności to ciężko powiedziec bo dopiero zacząłem ale póki co 17lv i gra się wyśmienicie. Ciekawe pvp i o party bardzo łatwo. Gdzie się nie obrócisz to widac kogoś kto też bije te mobki co ty, a przy okazji nie ma czegoś takiego, że utrudniają Ci expienie.Długo szukałem MMO o tak czytelnym interfejsie i tak ładnej grafice. Gracze są bardzo pomocni. Co jakiś czas jakiś 40+ zapyta czy pomóc w questach. Sklep w grze jest bardzo skromny ale też bardzo przyjemny Z tego co zauważyłem to wiekszośc ciekawych itemów się losuje i na to co trafisz to Twoje więc nie ma takiego dostępu do itemów mega dobrych bo pewnie je ciężko wylosować. Plecak na początek zdecydowanie wystarcza. Lecz dzisiaj dostałem dwie karty dodatkowe w Inv które dopiero stracą ważnośc za 170+ dni Póki co odblokowałem dwie części transformacji i są one bardzo przydatne podczas walki z silniejszymi mobami. Liczę, że spotkam jakąś interesującą polską gildie. Mimo, że serwery mieszczą się na Filipinach to lagów nie doświadczyłem. Grałem od 9-16 z małymi przerwami. Po 22 jak wrócę z pracy planuję kontynuowac przygodę.Mój nick w grze: VelthGdyby ktoś miał propozycję dołączenia mnie do swojej gildii to jestem otwarty na propozycję. Choc słyszałem, że lepiej solo do 30 i potem szukac czegoś interesującego. Lecz napisac nie zaszkodzi.

Uraziłeś mnie...

Badzo mnie uraziłeś...

To ma lepszą grafe od aiona ?! posrało cię ?! '

AioN najlepszy na świecie , 55 priest , chanter , ranger i 49 gladiator więc nie pindol mnie tu głupot...

Witam

Na jakim servie gra najwiecej osob? Bo sa 3 do wyboru