Dragona PH //Serwer: Juda\\ Projekt Gildii

Witam. Ostatnimi czasy pojawili się na tym forum ludzie grający lub zaczynający przygodę z grą Dragona Online PH. Lecz ciężko znaleźć polską gildię. Więc wychodzę z propozycją założenia własnej na serwerze Juda (bo większość zainteresowanych wybiera ten serwer). Zastanawiam się ile osób byłoby chętnych do stworzenia własnej gildii i jakie macie pomysły na nazwę. Dobrze byłoby zebrać ekipę 5+ ludzi i złożyć się na założenie gildii. W grze co kilka questów mamy zabić Elite potwora który solo czasami potrafi ładnie sieknąć, a gdyby już udało nam się złożyć ekipę aktywnych graczy to takie questy nie byłyby dla nas problemem.

Moje propozycję co do nazwy to:

> ImmortalS

> n3xt

> inSane

Liczę też na wasze oryginalne pomysły i mam nadzieję, że uda nam się zebrać garstkę ludzi pełnych zapału.

Gdy tylko uda nam się założyć gildię to pomyślimy o TSie dla nas :)

Planuję założenie gildii, z tym że brakuje mi ludzi ;)

www.drunkpandaz.huhohi.com ;)

Co do TS: 91.228.197.173 chan 2 pw asdf

Zapraszam :)

Witam. Chętnie się przyłącze do tworzenia guild, dopiero co zacząłem więc z goldem moge wspomóc niewiele.

Nick w grze Ralendil jak coś. Gram shamanem.

aktualnie jestem w gildi, ale jak zrobicie swoją, napiszcie na gg to dołącze;)

@tak dla wiadomości jestem ciągle NIEWIDOCZNY, jak nie odpisze w max 10min tzn. ze mnie nie ma

Witam. Ostatnimi czasy pojawili się na tym forum ludzie grający lub zaczynający przygodę z grą Dragona Online PH. Lecz ciężko znaleźć polską gildię. Więc wychodzę z propozycją założenia własnej na serwerze Juda (bo większość zainteresowanych wybiera ten serwer). Zastanawiam się ile osób byłoby chętnych do stworzenia własnej gildii i jakie macie pomysły na nazwę. Dobrze byłoby zebrać ekipę 5+ ludzi i złożyć się na założenie gildii. W grze co kilka questów mamy zabić Elite potwora który solo czasami potrafi ładnie sieknąć, a gdyby już udało nam się złożyć ekipę aktywnych graczy to takie questy nie byłyby dla nas problemem.

Moje propozycję co do nazwy to:

> ImmortalS

> n3xt

> inSane

Liczę też na wasze oryginalne pomysły i mam nadzieję, że uda nam się zebrać garstkę ludzi pełnych zapału.

Gdy tylko uda nam się założyć gildię to pomyślimy o TSie dla nas :)