Dragona PH

No no pomysl niezly gra tez gralem na CBT i wrazenia przyzwoite wiec moze sie skusze tylko jakis server?

JUDA

Dołączam do Ekpiy, tylko błagam zorganizujcie Ts'a 2 lub 3

to mogę załatwić jak ktoś jeszcze o tej godzinie jest

ErugoProxy - Juda - Assassin 13lv ;d

Ryuuk - ten drugi (nie Juda bo jak chciałem wbić to ciągle był full :P) - lvl 20 :D . Jest ktoś chętny na gildie, bo sporo polaczków widziałem?

proponuje zmienić bo będzie tak samo jak w Priusie, że pierwszy serw full a drugi low przez co odechce się grać,

co do wrażeń, jak Wam się podoba gra ?

moim zdaniem super nie zachwyca, liczyłem na coś więcej, ale bardzo miło się, na pewno spore ułatwienie z tym nie bieganiem po npca po Q/oddawaniem ich, skille w miarę ładne, klasy nie oklepane, gra znośna jak na f2p

jeśli są jacyś chętni na klan (serwer Juda) to proszę o propozycje nazw ale tylko osób chętnych ;-)

ja wystawiam kandydaturę na lidera oraz nazwę Akamai

Mag 10 lvl zglasza sie na na JUDA tylko komunikatorpotrzebny bo pisac na czaci mi sie nie chce ^^

Mag 10 lvl zglasza sie na na JUDA tylko komunikator potrzebny bo pisac na czaci mi sie nie chce ^^ grr sry za duble ;/

Assasin 10 lvl :) Juda Yverine jak cos :)

no kuu dodali nowy serv :/

i co w tym złego że dodali new serwer ? moim zdaniem dobrze, może ludzie rozejdą się i będzie luźniej

bo teraz na 15 lv+ spota nie można dorwać

ja tam wole jak jest ludzi od groma bo potem na pvp jest kogo bic :D

Ludzi i tak od groma musi byc na pozostalych 2 skoro dodali new serwer to chyba logiczne ze nie robili by new serwera jesli ludzie nie zapelniali by 2 pozostalych.

no dzisiaj jak rano byłem w grze to przypadało ok 2-3 osoby na moba ^^ więc zrobili resa i odpalili new serwa

Czyli gramy na Judzie?

Na to wychodzi ^^ i czy ktos w koncu ta gildie zrobi :P? zalatwic ts3 tez trzeba ;/

Ok to gra sie zasysa bede w grze kolo 18.

Widze dużo assasinów, więc wybiore guardiana lub shamana.

Sorry że odejdę trochę od tematu ale... Dragona jest nastawiona bardziej pod grind czy questy?

Bardziej pod questy, przynajmniej tak mi się wydaje, bo dużo one dają ale ja osobiście czasem grinduje, bo często zapominam że zrobiłem questa i przez 20min dalej bije te same mobki. Ta gra ma wiele plusów: ogromny, otwarty świat, gdzie w mieście można zeskoczyć z jakiejś znacznej wysokości, tak jakby było to przygotowane pod latające mounty czy coś ale przede wszystkim zaje.. krajobrazy jak na mmorpg aż chce się robić screeny :D. Apropo gildii okazało się że gram na serwerze Juda chociaż jestem przekonany, że robiłem postać na innym ale mniejsza oto. Nazwa niech będzie związana albo z tym forum albo z jakimś anime itd. ,żeby była ciekawa i sensowna :P