Dragona PH

Witam,

zamierzam grać ktoś w Dragona Online PH wersja (jak na razie). Wersja jest w full eng więc nie będzie problemu ze zrozumieniem opcji/systemu. Gdy robiłem test pingu wychodziło około 300-330 więc może nie być opóźnień, w głównej mierze zależy to od systemu serwera oraz ilości online na serwerze. Znam gry w których z takim pingiem grało się bez najmniejszego laga. Co będzie na PH serwie przekonamy się już wkrótce. Czy są jacyś chętni ?

Chętni są a czy w ta wersje można już grac bez żadnych problemów nie będzie wipe ani nic z tych rzeczy?

Ja bym mógł zagrać :D

Wipe prawodpodobnie nie będzie bo to jest już OB

Dajecie rade wejść do gry? mi pisze account validation delayed failed to log in ;/

Dajecie rade wejść do gry? mi pisze account validation delayed failed to log in ;/
ja już patchuje grę, zaraz powiem co i jak

co do pytania kolegi, nie będzie wipe jest to już OB gry

@up

ja też nie mogę się zalogować, wystąpiły jakieś problemy z login serwerem

Maintance jakis zapewne bo logi serwery off btw ktos wie jaka jest roznica czasowa? +6 h czy -6 ?

Kurde dopiero co parę godzin temu byłem w grze a teraz znów się nie da wejść, ktoś ma jakieś nowiny kiedy to ruszy?

różnica czasowa 7h

u nas gmt+1 w filipinach gmt+8

serwer ma ruszyć do 22:00 filipińskiego czasu (16:00 czasu polskiego)

ciekawe co z tego będzie

@up

jaki serwer wybieramy ?

różnica czasowa 7hu nas gmt+1 w filipinach gmt+8serwer ma ruszyć do 22:00 filipińskiego czasu (16:00 czasu polskiego)ciekawe co z tego będzie

Dzięki za info niech ci bozia w dzieciach wynagrodzi :)

20110816151430.jpg ;s

Dalej leży...

Serwer dziala ja zaczynam na Juda :) klasa mag ofc ^^

Ja chetnie zagram tylko na jakim serverze, aktualnie sciagam clienta :)

Ja gram na 1 (chyba 5 literowym). Gra wymiata, mam już 14 lvl :)

też gram nick to Eustachy

Ja chetnie zagram, ale proszę sprecyzować na którym serverze będziemy grac =D.

Jakby co klasa Assasin/Shaman Nick:Loureg

Ja gram na JUDA nie wiem jak reszta ... dogadajmy sie w koncu

maybe ts ?

Jak ktos ma chetnie wbije :)