Dragona PH

Też wbijam na Jude nick Bronkz zara założę hara pisać

Nie wiem jak wy ale ja nie mogę grać bo lagi są niemożliwe.

Witam, uważam że Dragona to jedna z lepszych MMO w jakie grałem, nie polega na grindingu co już mi się nudziło, questy służą do expa - a dostajemy je od bóstw co zaoszczędza nam latania do npcy^^, Jeśli jesteście zainteresowani granie z człowiekiem który był Beta Testerem tej gry to zapraszam. Gram Shamanem i chętnie pogram z polakami. Gram na Xerionie - 20 lvl ale jeżeli mnie przekonacie, że gracie moge zmienić na JUDE. TS3 Posiadam swój prywatny jako że jestem również GM'em prywatnego serwea L2 Oyashiro - który również serdecznie polecam. Pisać na gg - tylko zainteresowani zownieniem PINOY'ów :D

Gra ktoś jeszcze ?? Bo tak tu ucichło :P Chętny do G jestem. ranger 22 lv narazie nick Sociopata :) serv juda.

PS.

Jak tu expic ?? skoro za DS dostaje 3k Expa a za goddessa 1,5k ?? to jest nic ... czy pozniej tez taka monotonia jest ??

małe odkrycie dla ludzi którzy nie są jeszcze zdecydowani na serwer

dzisiaj zainstalowałem grę ponownie zrobiłem sobie nooby chary na różnych serwerach i testowałem

wyniki lekko mnie zdziwiły, tylko na serwerze JUDA nie było lagów, na pozostałych występowały co jakiś czas 1 sekundowe

(w tym czasie wszystkie serwery miały low status zaludnienia)

"(w tym czasie wszystkie serwery miały low status zaludnienia)"

Widze ze duzo ludzi myli statusy serwera wiec taki maly opis .Status serwera nie jest oznaczony jako zaludnienie tylko ukazuje w jakim stanie jest serwer wiec jesli widnieje napis LOW = serwer w 90%+ zapelniony // Mid= wiadomo srednio // Normal= Malo ludzi wiec nie mylcie next razem tego bo co chwile widze ze ludzie pisza jak low to znaczy mniej obciazony a jest wlasnie odwrotnie:)

T4l4r na pewno ? chyba nie

o 13 naszego czasu w filipinach jest wtedy ok 6 rano więc mało kto gra o takiej porze,

• dowodem być może znikoma szansa na spotkanie kogoś w mieście i tak właśnie było
  • kolejny dowód to taki że to właśnie jak serwer ma status na czerwono (z tego co dobrze pamiętam high) to zanim zalogujesz się na serwer czekasz w kolejce

Jestem tego na 100% pewien :) wystarczy wl chanele i zobaczyc przy statusie low jak sa zapelnione a jak na normal roznica kolosalna . Widze to takze na bg gdzie przy statusie low zapisanie sie na arene graniczy z cudem a status normal/good nie ma problemu . Po trzecie gdy gram po 21 to w filipinach jak mowisz jest noc i serwery maja status /good/normal a jakbym patrzal wedlug Ciebie powinno byc low:) natomiast w godzinach 10-14 czyli czyli 16+ filipinskiego czasu serwery zawsze maja status low czyli najbardziej zaludniony co widac przy dungach

nie nie gdy u nas jest 21 to w filipinach nie ma nocy tylko jest ok 14-15 więc godziny szczytu ;-)

Widze troche zle ogarnales roznice czasow. My jestesmy przeciez -6 H czyli jak u nas jest 14 to u nich 20 a nie odwrotnie . Jesli zaczynasz liczenie od czasu polskiego to dodajesz +6 h jesli zaczynasz od Filipin to odejmujesz 6 h a tu masz dowod u nas 9:48 u nich obecnie "15:48:11, Wednesday 31, sierpień 2011" czas z neta . Pozatym w grze przy logowaniu jest pokazany czas ostatniego wylogowania i jak koncze o 24 to kiedy wl gre ponoweni czas wylogowania to 6:00 rano czasu serwera:)

a sry rzeczywiście machnąłem się filipiny są w ujemnej części strefy gmt

gdy u nas 15 u nich 21-22

gdy u nas 22 u nich 4-5

Cześć wszystkim.

Z góry przepraszam ze odkopanie tematu, ale widzę, że jest on najpopularniejszym ze wszystkich traktujących o tej grze. Mam taki problem. Ściągnąłem grę z oficjalnej strony w 3 partach .rar Zainstalowałem grę, ściągnęły się jakieś aktualizacje, potem hackshield. Gra się włącza widzę logo i słyszę muzyczkę w tle. Potem pojawia się menu ze smokiem i wyskakuje komunikat: Login server connection failed. Mogę kliknąć tylko OK a potym gra wywala do Windowsa z komunikatem "Program Dragona przestał działać". Szukałem info na stronie producenta ale niczego konkretnego nie znalazłem. Nie ma też informacji o żadnych server check'ach i tego typu podobnych działaniach podczas których mógłby wyskoczyć komunikat o błędzie połączenia z serwerem. Czy ktoś może mi pomóc? Chciałbym wypróbować tą gierkę :]

Gra ktos tu jeszcze poniewaz ja zamierzam.

Witam Panie I Panowie Od Jakiegos Czasu gram W Dragone.ph Na Serverze Xerion Na Owym Serverze Dominuja Filipini ( jak pewnie na wiekszosci ) Mimo To Założyłem Z jedynym Polakiem procz Mnie na Tym Serverze Gildie EU ( only English Speaking ) i Zapraszam Was Gorąco Do Owej Gry Na Owy Server I Do Owej Gildi ( Dla Formalnosci -> Moja Postac -> Reperio -> Klasa Ranger -> Level 31-35 zależy kiedy to przyczytacie , Nazwa Gildi - Valkyrie , Poziom Gildi 2 z powodu malo ogarnietych czlonkow ale to sie ostatnio zmienilo , Zbieramy Wszystko I Wszystkich Mowiacych W j.Angielskim ) Zapraszam !

Mam pytanie po co, co drugie słowo napisane jest wielką literą?

( Nie Zrozumiesz) , a i na marginesie to twoj post to zwykły spam , nie masz nic ciekawego do napisania >?< nie pisz nic

Witam,

zamierzam grać ktoś w Dragona Online PH wersja (jak na razie). Wersja jest w full eng więc nie będzie problemu ze zrozumieniem opcji/systemu. Gdy robiłem test pingu wychodziło około 300-330 więc może nie być opóźnień, w głównej mierze zależy to od systemu serwera oraz ilości online na serwerze. Znam gry w których z takim pingiem grało się bez najmniejszego laga. Co będzie na PH serwie przekonamy się już wkrótce. Czy są jacyś chętni ?