W każdym razie filmik dobry Ale nie offtopuj, bo zaraz warna dostaniesz ^^
Dragonborn [REKRUTACJA]
Może zaczniemy grę z 10 osobami, bo raczej nikt się już nie dołączy ;/
@up Popieram.
Hmm, pomyślę nad zmianą proporcji ras, i w sumie moglibyśmy zacząć.
Edit: Dobra, już mam wstępne zmiany:
Proporcje:4 wieśniaków, 1 strażnik, 1 myśliwy, 2 zabójcy, 2 półsmoki.
Myśliwy codziennie zdobywa 4 punkty żwności, 1 półsmok "zjada" 2 punkty żywności co dzień. Co trzeci dzień myśliwy zdobywa 8 punktów żywności.
Reszta bez zmian.
Co o tym sądzicie?
Jeżeli się spodoba, to wszyscy niech potwierdzą swój udział, i ruszamy.
No to potwierdzam!
Dawaj start
HeeH zapisuje się : ) Widzę parę osób z Mafii : )
@up Tylko dlaczego tak późno?
P.S. Potwierdzam!
Chętny.
potwierdzam
Potwierdzam
Chętny.
Mamy kolejnego "spóźnialca" ^-^
Dobrze, że będzie trochę więcej osób, tak to gra skończyła by się po 5 dniach, jak nie mniej. Dopisuję ich i czekam na dalsze potwierdzenia, bo brakuje mi bodajże dwóch czy trzech, i ruszamy. Nadal można się zapisywać ^^
Zapisuję się. Jestem strasznie tym zaciekawiony, moja 1 taka gra.
Dopisany. Im więcej ludzi, tym lepiej. Tylko będę musiał jeszcze raz policzyć proporcje poszczególnych frakcji. Ostatecznie, jak już wszyscy potwierdzą, to napiszę ostateczne proporcje co do frakcji.
PS Prosiłbym wszystkich, którzy się zapisali, o odwiedzanie forum/tematu przynajmniej raz dziennie, nie wiem, kiedy dokładnie wystartujemy, a może być to jutro lub nawet dzisiaj. Potwierdzenie nie jest szczególnie ważne, ważne jest to, żeby wszyscy ci, którzy się zgłosili, brali udział w grze
Przyjmuję potwierdzenia do czwartku, wtedy też, wieczorem, założę temat z grą, i głosować będzie można do godziny 21 dnia następnego (piątku). (oczywiście wystartujemy wcześniej, jeżeli dacie potwierdzenia przed czwartkiem)
Popieram!
Póki temat jest Hot ludzie będą zaglądać bo tak to się nikomu nie chce zajrzeć na forum
potwierdzam
Laufif i Jaskrawy, rozumiem, że tym samym potwierdzacie swoją chęć udziału w grze? Brakowało mi waszych potwierdzeń i Groteska.
Edit: Brakuje mi jeszcze Groteska, Maqesa i Cośka.
dokladnie tak BlastBlue :-)
Sorki Blast, jakoś przeoczyłem ten temat, jeżeli aktualne to potwierdzam.