Dragonborn [REKRUTACJA]

Aktualne, aktualne :P

No, skoro już wszyscy potwierdzili, to dziś ok. 19:00 założę temat z grą. Wiadomości o tym, kto jest kim, dostaniecie wcześniej.

Proporcje:

2 myśliwych, 1 strażnik, 3 zabójców, 3 półsmoki, 4 zwykłych wieśniaków.

Gra zostanie rozpoczęta już dziś, jednak pierwsze głosowanie trwa do godziny 21:00 dnia następnego (piątku). Radzę jeszcze raz zapoznać się z zasadami.

Edit: Wysłałem już do wszystkich wiadomości o tym, kto jest kim, jeszcze raz przypominam, iż jeden z zabójców (wybieracie pomiędzy sobą kogoś) wysyła mi do 21 info, kogo zabijacie, a strażnik do 21 wysyła mi info, kogo chroni (nie może samego siebie). Możecie już ustalać pomiędzy sobą strategie, taktyki.

Dopisz!

Dopisałem, witamy w grze. Od teraz możesz udzielać się w temacie gry. Klasę wysłałem na pw.

@down dopisany.

Poproszę o dopisanie

Super zabawa. Czekam na kolejny sezon:)

Zacytuję ci to, co napisałem do kakeru, odnośnie drugiego sezonu:

Kto wie, może tak. Tylko nie będzie on za wcześnie. Pozostał mi tylko ten tydzień + poniedziałek i wtorek, w środę na wakacje wyjeżdżam już Ledwo wrócę, a już kolejny obóz, potem kolejny... Czyli w sumie, będę mial wolną końcówkę lipca i początek sierpnia (tak, żeby leżeć przed telewizorem lub komputerem i nic nie robić). Może wybiorę kogoś, kto mógłby poprowadzić drugi sezon. Do tego czasu, może lepiej pomyślę nad zmianami - nie może być w kółko tak samo, może dołożę jeszcze jakiś ciekawy aspekt gry.

Zasady i dyskusja ogólna: http://mmorpg.org.pl...032-dragonborn/

Lista graczy:

1. facos14

2. Hantus

3. Cosiek

4. GoceK

5. Grotesk

6. Maqes

7. eddard

8. JuniorR

9. Laufif

10. JaskrawyJaskier