Dragonborn Sezon 2. [Gra]

Oddaje głos na facos14 Widuje go tu tak często że aż zapomniałem że z nami gra .

Telefon po raz 4

Nie żebym szedł za resztą ale nesquik tak od początku miesza że naprawdę zasługuje na głos. Tak więc glosuje na nesquika

Co łowcy nie udało wam się mnie zabić to teraz chcecie to zrobić poprzez głosowanie?Hehe sprytnie.I tak jestem strażnikiem i udało mi się uratować siebie przed śmiercią, a jeżeli mi nie wierzycie no to trudno.Nie mam dziś siły na to żeby się bronić więc róbcie co chcecie.Miłej gry życzę.

A głos oddaje po raz kolejny na Chirona.

Widzę Xasarm że dalej się uczepiłeś Nesquika. No ale spoko.Ja oddaję głos na Chirona. Jak dla mnie jest najbardziej podejrzany

Najśmieszniejsze jest to, ze nawet nie umiesz podać jakiegoś dowodu...

Mogę skopiować treść wszystkich wiadomości z Hantusem oraz z datami.To chyba jest dozwolone.

Można kopiować treść wiadomości.

Dowody? Wymieniałem już.

Pomylilo mi sie, nie jestem zabojca jak juz :D Ciekawe kto padnie dzisiaj,

Po przeanalizowaniu gry oddaje głos na Chirona.

Cena: 2.99 g

Gazeta: 'Długo już nie pożyjesz"

Połowa wioski nie żyje, wśród nas nie ma już jednego półsmoka, wszyscy tracimy nadzieję na lepsze jutro. Czy nasza sytuacja się poprawi? Oto raport z dzisiejszego dnia:

Dzisiejszego dnia publiczna egzekucja się nie odbyła. Nesquik nie stawił się do kata. Po dokładnym przeszukaniu miasta i jego okolic zostało odnalezione martwe ciało Nesquika z poderżniętym gardłem. Koło ciała leżała tarcza i miecz. Najprawdopodobniej popełnił on samobójstwo nie mogąc patrzeć na krzywdy dziejące się w wiosce.

Dzisiaj zginął Nesqiuk, był on strażnikiem, jednym z nielicznych bohaterów w naszym mieście.

Kolejną martwą osobą w naszej wiosce jest Facos14. Facos tak jak inne osoby zabite przez zabójców był zabity cicho i bezszelestnie...

A szkoda, gdyż jak plotkowali ludzie w wiosce został on nawiedzony w nocy i znał imię jednego z zabójców... Może po prostu bał się tego powiedzieć publicznie? Jednak nie ulega wątpliwości to, że poniósł on straszną porażkę.

Dzisiejszego dnia myśliwy wrócił z udanego polowania. Stan żywnościowy naszej wioski wynosi w tej chwili: 13 punktów.

Dziwnie sie zachowywal...nesq

Pisal do kogos facos?

I brawka dla mysliwego :)

Szkoda tej dwójki. Zastanawia mnie czemu tak nagle facos oddał głos na Chirona

Odrazu mozna w zasadzie powiedziec ze glos bedzie na Chiriona wkoncu na niego glosowal facos (do mnie nie pisal). Dzieki wkoncu cos upolowalem :P

Facos chyba zostawił te informacje dla siebie ale chyba wiele wskazywało na Chirona. Niestety straciliśmy strażnika.

Edit- Hantus, uczymy się liczyć: Chiron-3voty nesquik-3 voty

Emmm... Rzeczywiście jak przeliczyłem głosy po tej uwadze to nasz matematyk hobbysta się pomylił..

Wioska się pali! Nikt już nie uratuje nas od zabójców!

Dzisiejszego dnia oprócz strażnika Nesquika zginął również Chiron półsmok! Został ścięty.

Po j..o śmierci w ..osce panuje kompletny chao...

Zabójcami byli:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Niewiara i Misiael

Pozostali:

Myśliwy- Vanizom

Xasarm i Sokyre- wieśniacy

Szybko ulegli ich mocy.

Wioska nie przetrwała.

Zabójcy wygrywają 2. sezon Dragonborn!

Dziękuję wszystkim za dobrą zabawę.

Hahaha wspolpracowalem z 2 zabojcami ;D bravo Ja

Dziękuje za miłą grę oraz za współpracę co niektórych :D

Heh No nie powiem świetnie mi się z Niewiarą współpracowało. Naprawdę fajny sezon.