Dragonborn Sezon 2. [Gra]

Możesz wytłumaczyć o co ci chodzi? Nic nie wnosisz do tematu a jak już coś piszesz to wypowiedź ta pozbawiona jest większego sensu..

Sokyre powiedz mi czemu chcesz zabić smoka? Czyżby coś ci się pomyliło panie "zabójca"?

Trzeba pomyśleć, kto jest łowcą. Dla mnie najbardziej podejrzani są 1.Misiael 2. nesquik 3. Niewiara(on bardzo mało, ale..).

Jedna żywa osoba doznała dziś wizji podczas snu. Czy się ujawni?

Nie pisalem nic, bo dostalem bana za ''offtop'' -.-

Spotkała cię kara moderatora :D.

@Xasarm każdy dobrze wie że ty uwielbiasz prowokację. Przy pierwszej próbie użyłeś mego imienia. Teraz ponownie. Oczywiście masz do tego prawo. Chciałbym jednak wiedzieć czemu zaliczasz do grona podejrzanych mnie.

Xasarm jakoś nie wiem skąd takie podejrzenia. Nie żeby mnie to jakoś specjalnie ruszało, ale jak tak rzucasz nazwami i nawet nie uzasadniasz to trochę głupie. Ogólnie może był to twój plan , żeby zobaczyć odzew posądzonych. Mniejsza o to. Lepiej będzie znaleźć prawdziwego zabójce.

Oczywiście, że lepiej znaleźć łowce jak najszybciej :)

1. Misiael najbardziej inteligentnie postępuje. Najwięcej myśli. Albo jest bardzo dobrym wieśniakiem, albo łowcą. Albo jest na 100% łowcą, lub 100% wsiokiem. Moim zdaniem innej możliwości ni ma.

2.nesquik brak dowodów, to samo co wcześniej.

3.Niewiara. Zwracanie się po imieniu pokazuje szacunek do rozmówcy i "chełpi" go.Pokazuje, że ktoś jest zżyty z kimś, zna się. Poczytajcie o tym. To jest ważne w manipulacji.

Co ma zwracanie się po imieniu do manipulacji? Ale spoko już wyjaśniam. Macie prawdziwe realne imiona tak samo jak moi znajomi w realu. Jak się zwracam do nich nie mówę" E ty co robimy" tylko np:"Łysy gdzie i po co mnie wyciągnąłeś z domu". Więc naprawdę nie widzę w tym żadnego sensu. :)

Bardzo dużo. Wolisz jak ktoś do Ciebie powie "ej, Ty czekaj". Czy wolisz jednak " Tomku, poczekaj".

"Tatik poczekaj a nie tak zapie***". A co do podejrzeń. Rozgryzł ktoś sposób myślenia Sokyre? Bo nie wiem czy on celuje w smoki na prawdę czy sobie jaja robi...

Niech się ten ktoś ujawni. Dobrze by było, żeby wiedzieć to co on.

Facos wytrzeźwiałeś :)

Niech sie ujawni, ale ta osoba musi miec pewnosc, ze straznik ja uratuje w razie czego.

Xasarm radzę porównać moją grę z poprzednimi sezonami Wilkołaków. Zawszę jako wieśniak gram tak samo i teraz też nie mam zamiaru nic zmieniać. Ogółem to moim zdaniem powinniśmy dziś zagłosować na Sokyre. Zazwyczaj nie wnosi za dużo do dyskusji i strasznie miesza. Tylko nam wadzi w poszukiwaniach.

Oddaję swój głos na nequika. Nie twierdzę, jest mi najbardziej podejrzany.

Nie bierzcie mojego głosu do serca :)

@down na nikogo nie ma dowodów, póki co.

Przepraszam za moją nieobecność ale dopiero co wróciłem z wycieczki.Echhhh znowu głosowanie na mnie bez żadnych dowodów.No nic chyba muszę się z tym już pogodzić, że ktoś mnie tu nie lubi.

Także oddaje głos na Nesquik'a. No sory, ale koleś pisze mi, że pewnie nie jestem łowcą, ale na mnie głosuje bo tak. Chyba jednak nie na tym ta gra polega. A tak w ogóle to głosujcie na osoby, które wam na PW spamują często, tak samo jak było w poprzednim sezonie.

Nie napisałem, że pewnie nie jesteś łowcą weź czytaj ze zrozumieniem.Po prostu wkurzyło mnie to jak się z nas śmiałeś, że sobie nie radzimy, a sam nic nie robisz.Po co nam ktoś kto nic praktycznie nie pomaga tylko się śmieje?

Właśnie. Spamerzy na PW to zawsze "źli"... Serio, słyszałem, że tak robią...