Dragonborn Sezon 3 [Gra]

Ojczulek moj mawial 'kto w towarzystwie nie pije ten chory albo pedał" dla mnie każdy kto w towarzystwie z chłopami nie pije trefny jaki byc musi

Hej, ludziska! Ten Ruski alkohol jest jednak pijalny! A poza tym, znalazłem jakąś piwnice w której jest z 50 flaszek i 20 beczek tego trunku!

Bierzcie i pijcie z tego wszyscy!

Bei ale chyba twój ojciec nie wziął pod uwagę tego, że w każdej chwili ktoś nas może zabić.

Każdy kiedyś umrze,jak ma zabic to zabije ,a czego w morde w leje i sie napije to moje je!

Róbta i mówta co chceta ja mam własne zdanie.

Bei, widzę, że strach jest Ci obcy jak gramatyka, tak?

Maleńkie Podsumowanie.

Myśliwi na polowanie dumnie dziś ruszyli lecz zważywszy na ich stan ni ch**a nic nie złowili.

Atmosfera w wiosce była wesoła , a gdy kakeru odnalazł ukrytą piwniczkę stan radości sięgnął euforii towarzyszącej wygrania przez polaków mistrzostw europy.... Emmm... Coś nie tak(To na pewno ten ruski alkohol) No nie ważne. Półsmoki oraz ich wrogo nastawieni bracia tak sie spili że jeść najwyraźniej zapomnieli więc stan żywności pozostaje ten sam, czyli 25.

Jak nie chco to niech nie słuchajo

Widzita ludziska? Alkohol ocala życia!

Jeśli łaska, można mój nick pisać z dużej litery?

Roleplay wpływa na podsumowania dnia? A to za***isty njus!

Myśliwy rybak jaki żeby łowic? on polowac nie łowic ma

Bei, się szczegółów czepiasz.

Kakeru, z jednej strony pomaga, a z drugiej pijany myśliwy średnio trafia. Jeszcze tak się wstawią, że będą strzelać jak przodkowie Koyiro...

Niewiara, ładne podsumowania, oby tak dalej.

Popatrz na to z jaśniej strony, zabójcy też się upili. Pewnie rzygają teraz do studni, albo ochoczo "kolorują" chaty.

A jeżeli zabójcy się nie upili i tylko czekają aż uśniecie?

To będą spierniczać, bo się uduszą w toksycznych oparach z rzygów w naszych nowych chatach.

Chciałbym prosić by nie mylić myśliwych ze strzelcami :)

O k***a ale sraki dostałem po tym ruskim specyfiku.

Mysliwy nie strzelec, fakt. Ale polowac jakoś musi. A jak wypije za dużo to zamiast zwierzyny nas upoluje.

Cosiek, śmiało do studni. Woda tam się zamieniła już dawno w piasek, a poza tym i tak jest już tam pełno "tęczy".

Już tam nasrałem. Już ok ale trochę mi jeszcze oko lata.