Coś w tym jest. Nawet nie pamiętam czy nie pochlałem wczoraj....
Dragonborn Sezon 4 [Gra]
Nie cieszmy się aż nadto. Każdy zabity smok to nie tylko mniejsze zagrożenie dla nas, ale i zwiększenie szans na wygraną zabójców...
Haha, no proszę, zabójcy nie powinni być po naszej stronie Mistrz cienia pewnie strasznie z siebie zadowolony
No niby tak, ale tych zdziczałych i tak musimy zatłuc. Mistrz cienia? Pewnie tak... To akurat dobrze nie wróży
Witajcie ! Troszkę mnie głowa boli i nic nie pamiętam ...
Witam wszystkich w tym padole łez. Podobnie jak wy, również nic nie pamiętam. Trzeba się będzie jutro rozglądać za podejrzanymi.
Pewnie sami się znajdą prędzej czy później
W powietrzu dało się słyszeć ryk smoka. Smoczy kat z całą swą siłą zaatakował Vanzioma...
Gdy ten odleciał pobiegliście do chatki nieszczęśnika.. Znaleźliście w niej łuk oraz kołczan strzał.. Vanziom był Strzelcem..
Jeden dzień, dwa trupy.... Akurat tym razem trafił nam się genialny półsmok... Żegnajcie? Assasyn Cię uciukał? To zmiana bilansu... Jeden dzień, trzy trupy. A jeszcze się nie skończył
Ale rzeź...
Witam wszystkich, widzę, że wiele się tutaj dzieje już od pierwszego dnia...
No to logiczne raczej, że teraz będą skilli używali, by jak najszybciej cooldown zszedł
Ano dzieje się. W agonalnym rzężeniu Hantus coś klepał o Misiaelu i żeby mieć go na oku. Dałoby radę przetrzepać chatę Hantusa i namierzyć kim był?
Owszem
Więc co tam gnije i pruchnieje w tym rozkładającym się burdelu który te zwłoki mogły nazwać kiedyś swoim domem?
Znaleźliście księgi, magiczne mikstury oraz zwoje wszelkiej maści. Hantus był Kapłanem. Po chwili domek wraz z całą zawartością rozpłynął się w powietrzu
Aha... To jesteśmy dwóch ludzi w plecy....
Pierwszy dzień i nie mamy już strzelca oraz kapłana.Nie dobrze bardzo nie dobrze.Musimy jutro dokładnie przemyśleć swój głos, aby nie zabić kogoś dobrego, bo wtedy będzie bardzo źle.
Witajcie koledzy, zaspałem trochę..
Straciliśmy już 2 ludzi, no pięknie !