Jedyny plus jest taki że jeden dzikus też poległ... Tylko zabójcy póki co wyszli bez szwanku z tego dnia, tak nie może być. Trzeba ubić jednego, ewentualnie czterech
Dragonborn Sezon 4 [Gra]
Oj trzeba, trzeba.
Witajcie, coś czuje że ten sezon szybko się skończy sądzac po tylu trupach w tak krótkim czasie. Trzeba jak najszybciej odnaleźć zabójców i ich wyelliminować.
Hmm. Chyba pora trochę pobohaterzyć. Jak widać żaden zabójca nie miał podstaw. Były to czyste strzały. Widocznie mieli straszne szczęście. Jednak mam już kilka typów. Więc strzeżcie się!
Strzeżemy się. Zwłaszcza że kapłan rzucił akurat podejrzeniem na Ciebie, zanim wyzionął ducha
Misiaelu, może podzieliłbyś się z nami swoimi typami ?
Nie. Dziękuje ale wole mieć je dla siebie. Może jeśli zdobędziecie moje zaufanie to wam je podam. A co do zarzutów Hantusa to są bezpodstawne. Widać , że nie miał dowodów. Z resztą to 1 dzień, czyste strzały.
Jak wolisz. I zgadzam się z tobą co do Hantusa.
Zawsze to jakieś pole obronne. Może miał podstawy? Kto wie z kim komunikował się przed śmiercią? Ale nie mnie to sądzić. Faktycznie, póki co mądrze zostawić swoje podejrzenia we własnej kieszeni. Rzucanie nimi jak mięsem, niekoniecznie dobrze wychodzi.
...
Już gra się zaczęła więc myślę że głupio by było ją resetować. Zmiany w następnej odsłonie będą dobre.
Bestialsko przerywać grę, zaraz po krwawym początku? Bez sensu, tym bardziej że może pojawić się więcej widocznych poprawek
Gra jak się zaczęła to niech i się skończy.
A więc miłego wybijania się między sobą panowie
I panie. Witam wszystkich - pierwszy typ mam, zobaczymy czy nie trefny.
Oj Niewiara nie ładnie tak dyskryminować dam.
Bardzo przepraszam za mą małą sklerozę
Witajcie Panowie i Panie trochę przesadziłem z miodem i przespałem jeden dzień, wybaczcie mi moją nie obecność... Cóż za wydarzenia, trzy trupy ?! Jednego dnia ?! Niech Bóg ma ich w opiece [*]
Nie no panowie, trzeba chyba jednak kogoś wytypować i obserwować reakcję ludzi. Do tego patrzcie też, kto chce z wami rozmawiać na osobności (wysyła PW), takie osoby często mają coś do ukrycia.
Fakt. Wczoraj ostro dostaliśmy po d*pie, dzisiaj musimy się odkuć.