Dragonborn Sezon 4 [Rekrutacja i Zasady]

Klasy wieśniaków:

Strażnik x2 – mogą obronić daną osobę. Raz na dzień

Jasnowidz- może prześwietlić daną osobę.

Gwardzista: Również 30 % szans że odeprze atak zabójców, zabijając jednego z nich.

Inkwizytor: Zdolność błogosławieństwa. Raz na 3 dni. Chroni tylko przed głosowaniem

Jasnowidz może użyć swej zdolności raz na dwa dni

Strzelec x2 ( może oddać strzał raz na trzy dni.Zawsze Trafia.)

Kapłan-Raz na trzy dni może wskrzesić daną osobę

Pijaczek- osoba taka po zadeklarowaniu że idzie w pijacki taniec miałaby szanse ujrzeć jednego z zabójców.o

Deklaracja do mnie na priv. Może robić to codziennie ale wiadomo ryzyko jest duże

Rzut powyżej 16 dostrzegł coś

Poniżej- Dzieli smutny los ofiary

Cyrulik- Jako że strażnik gdy broni ofiary przed atakiem 4 zabójców ma nikłe szanse na wyjście ze szwanku osoba ta może go poskładać.

!!Uwaga!!

Czynność ta nie jest automatyczna i musi być wykonana na prośbę strażnika oraz cyrulika.

Strażnik który nie został uleczony i znów podczas obrony został zaatakowany ginie w heroicznej lecz rozpaczliwej walce.

Zabójcy

Mistrz Cienia- Raz na 3 dni może użyć Cienistej Strzały która ma 100% pewność trafienia w cel. Jest to umiejętność aktywna

Illuminati- Zgłębił tajniki magii umysłu w stopniu nie dostępnym dla zwykłych ludzi. Raz na 4 dni potrafi wpłynąć na przebieg głosowania

Czyli :

Gracz X ma spłonąć.

Illuminati pisze mi na privie że używa swej zdolności by zapanować nad tłumem typując swą ofiarę. np: Gracz Y

Assasyn: Raz na 3 dni potrafi zabić osobę bezszelestnie. To znaczy że nie ogłaszam nikomu tego iż dana persona jest trupem. Osoba zabita dostaje na privie króciutką informacje: Jesteś trupem.

Mesmeri- Potrafi na siebie bądź członka swego bractwa rzucić zdolność chronienia się przed jasnowidzem bądź strzelcem. Raz na dzień

Dzikie Półsmoki

Egzekutor-Raz na 4 dni może wyruszyć na specjalne łowy by zabić wybraną przez siebie osobę. Potrafi przełamać zdolność opiekuna

Berserker- Podczas ataku zabójców ma 30%szans że zabije któregoś z nich.

Półsmoki

Opiekun- Dzięki tej zdolności nikt w wiosce nie może zostać zamordowany. Raz na 4 dni może aktywować tą zdolność. Nie dotyczy tylko głosowań

Smoczy Kat-Raz na 3 dni potrafi kogoś zamordować. Lecz jeśli zabiję niewinną osobę sam ponosi śmierć

3. Głosowanie

Codziennie do 21:00 odbywa się głosowanie, kogo uśmiercić. Głosuje się na osobę, którą podejrzewacie o to, że jest zabójcą smoków, bądź dzikim smokiem

Do 21:00 Strażnik musi zadeklarować, kogo chroni od ataku, do tej pory jeden z zabójców wysyła mi także info, kogo dziś mordują.

Półsmok także może zostać ofiarą egzekucji, więc trzeba uważać, na kogo się głosuje.

Zabójcy- smoki oraz półsmoki wiedzą o sobie

Głosujemy na czerwono. Chyba że piszemy z telefonu. Głos wyglada tak: Głosuje na xxx:

4. Zwycięstwo

Zabójcy- By wygrać muszą zabić wszystkie 4 smoki. (Nie interesuje ich to czy są one dobre czy złe

Dobre półsmoki+wieśniaki-Muszą obronić półsmoki stojące po dobrej stronie barykady. W tym celu by wygrać zginąć muszą wszyscy zabójcy oraz dzikie półsmoki

Dzikie Półsmoki- By wygrać muszą doprowadzić do śmierci wszystkich łowców oraz "oswojone" półsmok

W tym sezonie będzie ostra selekcja. NIe piszesz chociaż przez jeden dzień=papa. Nie potrzebni nam duchy. Tyczy się to każdej klasy. Czyli jak zabójca wejdzie na priva powie kogo zabić a w grze nic nie napiszę to i tak wylatuje.

1.SquireComic

2.Vanziom

3.Warcraft947

4.Hantus

5.Cosiek

6.JunioR

7.Sentriel

8.VampirLord

9.Koyiro

10.skok2400

11.Askchael

12.Nesquik

13.Misiael

14.facos14

15.Femma

16.Skajlan96

Rekrutacja Zamknięta

Zapisz mnie jeśli możesz.

Pisze się !

Dopisani :)

Dopisz mnie też :)

Co to byłaby za gra beze mnie :P

Dopisz :)

Dopisz mnie ;)

Zapisz

Ja, ja, ja ! :D

Dopisze was wszystkich jak będę na kompie bo teraz patrzę z telefonu

dopisz mnie :)

Tak Ogolnie to jak wam się podoba

To i mnie ;d.

Ostatni był epicki .

Widzę że nasz snajper dołączył:)). Ten będzie hardcorowy:)

Nic się przede mną nie uchroniło! Nawet drugi snajper!

Ogólne strzelcy chyba są najbardziej niebezpieczni:)

Gdyby w poprzednim sezonie było tak jak w tym, to byście mi dziękowali :P

Cóż, byłem jak dotąd w każdym Dragonbornie, tego też nie opuszczę. Dopisz!:D

Dopisuje się. Kiedyś trzeba zacząć :D