Dragonborn Sezon 4 [Rekrutacja i Zasady]

Ja chociażbym sobie pograł z jeden sezon i następny mogę prowadzić

Mógłbym poprowadzić, ale kompletnie nie znam świata Warhammera

btw. a może zrobić grę na podstawie II Wojny Światowej ? Niemcy = zabójcy, Polacy = wieśniaki itd. ?

JuniorR nie musisz tworzyć świata w Warhammerze. Pomysł z II Wojną Światową mnie się podoba. Twórz temat i jedziemy :)

Pomysł nie jest zły ale jak wyobrażę sobie że gram szwabem to mnie krew zalewa :)

Co było to minęło. Fajne czołgi mieli szwabiki :D

Jakoś klimat 2wś. mi niezbyt pasuje, ten roleplay xd.

Teraz za bardzo nie mogę. Muszę zrobić słownik na WOS i zaraz do kościoła na wypominki :|

Jakoś klimat 2wś. mi niezbyt pasuje, ten roleplay xd.

Przesadzasz XD. Zabójcy będą mieli fajnie. Np: Gestapo na ulicy dopadli"xyz" Został upałowany a następnie rozstrzelany :D

Dzisiaj czytałem fragment " Kamienie na szaniec ", dlatego o tym pomyślałem XD

Czas będę miał dopiero w sobotę. Dzisiaj słownik, kościół. Jutro kościół, spanie w szkole :|

Dzisiaj czytałem fragment " Kamienie na szaniec ", dlatego o tym pomyślałem XDCzas będę miał dopiero w sobotę. Dzisiaj słownik, kościół. Jutro kościół, spanie w szkole :|

To już spać nie masz gdzie ;)

No widzisz, takie życie :D

Za bardzo się do szkoły przyzwyczaiłem i już jej opuścić nie potrafię. :D

A myślał ktoś o fabule z Assassin's Creed? Bo sobie tak myślę że fajnie by się grało.

Nie za bardzo znam świat. Btw. gra o II WŚ dzisiaj ruszy, bo właśnie kończę słownik, ale taka prośba do Niewiary, czy przez jeden dzień ( czyt. jutro ) mógłby to poprowadzić za mnie ?

Cosiek- Oklepane. Myślę że dobry były klimat nowoczesny. Np Oddziały specjalne vs terroryści. Mogła by się ciekawa fabuła stworzyć

To ja coś skminię, pomyślę w kościele :D

Teraz (najprawdopodobniej) żegnam. Do 19.

Nie będę nawet jednego dnia prowadził bo ja chcę pograć xD. Bo podczas prowadzenia nawet jednodniowego musiałbym znać klasy. A to już z automatu wyklucza mnie z rozgrywki. Co jest dla mnie niekorzystne :)

@Misiael. Już widzę klasę "bombowy chłopak " :D

No to gra może wystartować w sobotę dopiero, ze względu na brak czasu jutro. Rekrutację mógłbym otworzyć, ale czy ktoś pomógłby mi napisać fabułę, albo chociaż ją ocenić ? Wysłałbym mu ją na PW. Kto chce ją znać niech się odezwie tu ( +1 post XD ) lub na PW. Tylko pierwszej osobie przedstawię fabułę i ona oceni.

Ja chcę :D

To robi ktoś coś? :(

JuniorR miał coś tam działać