Ja chociażbym sobie pograł z jeden sezon i następny mogę prowadzić
Dragonborn Sezon 4 [Rekrutacja i Zasady]
Mógłbym poprowadzić, ale kompletnie nie znam świata Warhammera
btw. a może zrobić grę na podstawie II Wojny Światowej ? Niemcy = zabójcy, Polacy = wieśniaki itd. ?
JuniorR nie musisz tworzyć świata w Warhammerze. Pomysł z II Wojną Światową mnie się podoba. Twórz temat i jedziemy
Pomysł nie jest zły ale jak wyobrażę sobie że gram szwabem to mnie krew zalewa
Co było to minęło. Fajne czołgi mieli szwabiki
Jakoś klimat 2wś. mi niezbyt pasuje, ten roleplay xd.
Teraz za bardzo nie mogę. Muszę zrobić słownik na WOS i zaraz do kościoła na wypominki :|
Jakoś klimat 2wś. mi niezbyt pasuje, ten roleplay xd.
Przesadzasz XD. Zabójcy będą mieli fajnie. Np: Gestapo na ulicy dopadli"xyz" Został upałowany a następnie rozstrzelany
Dzisiaj czytałem fragment " Kamienie na szaniec ", dlatego o tym pomyślałem XD
Czas będę miał dopiero w sobotę. Dzisiaj słownik, kościół. Jutro kościół, spanie w szkole :|
Dzisiaj czytałem fragment " Kamienie na szaniec ", dlatego o tym pomyślałem XDCzas będę miał dopiero w sobotę. Dzisiaj słownik, kościół. Jutro kościół, spanie w szkole :|
To już spać nie masz gdzie
No widzisz, takie życie
Za bardzo się do szkoły przyzwyczaiłem i już jej opuścić nie potrafię.
A myślał ktoś o fabule z Assassin's Creed? Bo sobie tak myślę że fajnie by się grało.
Nie za bardzo znam świat. Btw. gra o II WŚ dzisiaj ruszy, bo właśnie kończę słownik, ale taka prośba do Niewiary, czy przez jeden dzień ( czyt. jutro ) mógłby to poprowadzić za mnie ?
Cosiek- Oklepane. Myślę że dobry były klimat nowoczesny. Np Oddziały specjalne vs terroryści. Mogła by się ciekawa fabuła stworzyć
To ja coś skminię, pomyślę w kościele
Teraz (najprawdopodobniej) żegnam. Do 19.
Nie będę nawet jednego dnia prowadził bo ja chcę pograć xD. Bo podczas prowadzenia nawet jednodniowego musiałbym znać klasy. A to już z automatu wyklucza mnie z rozgrywki. Co jest dla mnie niekorzystne
@Misiael. Już widzę klasę "bombowy chłopak "
No to gra może wystartować w sobotę dopiero, ze względu na brak czasu jutro. Rekrutację mógłbym otworzyć, ale czy ktoś pomógłby mi napisać fabułę, albo chociaż ją ocenić ? Wysłałbym mu ją na PW. Kto chce ją znać niech się odezwie tu ( +1 post XD ) lub na PW. Tylko pierwszej osobie przedstawię fabułę i ona oceni.
Ja chcę
To robi ktoś coś?
JuniorR miał coś tam działać