Jakby nie było chętnych. Ja mogę zrobić coś nowego, na co wpadłem po przeczytaniu Twojego posta ^^.
Dragonborn Sezon 4 [Rekrutacja i Zasady]
Koyiro co masz na myśli?
Coś SF, ala UFO. Kilkanaście osób na statku kosmicznym, w tym obcy i predatorzy. Coś takiego .
Jeżeli nie to, to mogę jeszcze zrobić Mafię.
Chyba, że ktoś inny chce .
Coś SF, ala UFO. Kilkanaście osób na statku kosmicznym, w tym obcy i predatorzy. Coś takiego .Jeżeli nie to, to mogę jeszcze zrobić Mafię.
Działaj maestro już mi się podoba
Czyli to pierwsze, czy to drugie?
Jak uważasz chociaż opcja ze statkiem mi się bardziej podoba . Ale twórz to co ty uznasz za lepsze
Dobra. Jutro ok. 12 będzie gotowe .
PS:Mam nadzieję, że chętni się znajdą.
No powinni . No to czekam do 12 ale dopisać mnie możesz wraz z utworzeniem przez ciebie tematu
Z racji z tego, że mnie jutro nie będzie bo jadę na mecz to piszę od razu w tym temacie tak na wszelki wypadek.
Zgłaszam się ;d
Dobra, d*pa. Przypomniałem sobie, że ten tydzień będę miał zawalony, i raczej się z tym nie uwinę, sorry.
Więc Niewiara, nadzieja w Tobie .
Ale chyba nie mam wyjścia..
Klasy wieśniaków:
Strażnik x2 – mogą obronić daną osobę. Raz na dzień
Jasnowidz- może prześwietlić daną osobę.
Gwardzista: Również 30 % szans że odeprze atak zabójców, zabijając jednego z nich.
Inkwizytor: Zdolność błogosławieństwa. Raz na 3 dni. Chroni tylko przed głosowaniem
Jasnowidz może użyć swej zdolności raz na dwa dni
Strzelec x2 ( może oddać strzał raz na trzy dni.Zawsze Trafia.)
Kapłan-Raz na trzy dni może wskrzesić daną osobę
Pijaczek- osoba taka po zadeklarowaniu że idzie w pijacki taniec miałaby szanse ujrzeć jednego z zabójców.o
Deklaracja do mnie na priv. Może robić to codziennie ale wiadomo ryzyko jest duże
Rzut powyżej 16 dostrzegł coś
Poniżej- Dzieli smutny los ofiary
Cyrulik- Jako że strażnik gdy broni ofiary przed atakiem 4 zabójców ma nikłe szanse na wyjście ze szwanku osoba ta może go poskładać.
!!Uwaga!!
Czynność ta nie jest automatyczna i musi być wykonana na prośbę strażnika oraz cyrulika.
Strażnik który nie został uleczony i znów podczas obrony został zaatakowany ginie w heroicznej lecz rozpaczliwej walce.
Zabójcy
Mistrz Cienia- Raz na 3 dni może użyć Cienistej Strzały która ma 100% pewność trafienia w cel. Jest to umiejętność aktywna
Illuminati- Zgłębił tajniki magii umysłu w stopniu nie dostępnym dla zwykłych ludzi. Raz na 4 dni potrafi wpłynąć na przebieg głosowania
Czyli :
Gracz X ma spłonąć.
Illuminati pisze mi na privie że używa swej zdolności by zapanować nad tłumem typując swą ofiarę. np: Gracz Y
Assasyn: Raz na 3 dni potrafi zabić osobę bezszelestnie. To znaczy że nie ogłaszam nikomu tego iż dana persona jest trupem. Osoba zabita dostaje na privie króciutką informacje: Jesteś trupem.
Mesmeri- Potrafi na siebie bądź członka swego bractwa rzucić zdolność chronienia się przed jasnowidzem bądź strzelcem. Raz na dzień
Dzikie Półsmoki
Egzekutor-Raz na 4 dni może wyruszyć na specjalne łowy by zabić wybraną przez siebie osobę. Potrafi przełamać zdolność opiekuna
Berserker- Podczas ataku zabójców ma 30%szans że zabije któregoś z nich.
Półsmoki
Opiekun- Dzięki tej zdolności nikt w wiosce nie może zostać zamordowany. Raz na 4 dni może aktywować tą zdolność. Nie dotyczy tylko głosowań
Smoczy Kat-Raz na 3 dni potrafi kogoś zamordować. Lecz jeśli zabiję niewinną osobę sam ponosi śmierć
3. Głosowanie
Codziennie do 21:00 odbywa się głosowanie, kogo uśmiercić. Głosuje się na osobę, którą podejrzewacie o to, że jest zabójcą smoków, bądź dzikim smokiem
Do 21:00 Strażnik musi zadeklarować, kogo chroni od ataku, do tej pory jeden z zabójców wysyła mi także info, kogo dziś mordują.
Półsmok także może zostać ofiarą egzekucji, więc trzeba uważać, na kogo się głosuje.
Zabójcy- smoki oraz półsmoki wiedzą o sobie
Głosujemy na czerwono. Chyba że piszemy z telefonu. Głos wyglada tak: Głosuje na xxx:
4. Zwycięstwo
Zabójcy- By wygrać muszą zabić wszystkie 4 smoki. (Nie interesuje ich to czy są one dobre czy złe
Dobre półsmoki+wieśniaki-Muszą obronić półsmoki stojące po dobrej stronie barykady. W tym celu by wygrać zginąć muszą wszyscy zabójcy oraz dzikie półsmoki
Dzikie Półsmoki- By wygrać muszą doprowadzić do śmierci wszystkich łowców oraz "oswojone" półsmok
W tym sezonie będzie ostra selekcja. NIe piszesz chociaż przez jeden dzień=papa. Nie potrzebni nam duchy. Tyczy się to każdej klasy. Czyli jak zabójca wejdzie na priva powie kogo zabić a w grze nic nie napiszę to i tak wylatuje.
1.SquireComic
2.Vanziom
3.Warcraft947
4.Hantus
5.Cosiek
6.JunioR
7.Sentriel
8.VampirLord
9.Koyiro
10.skok2400
11.Askchael
12.Nesquik