Dragonborn Sezon 4 [Rekrutacja i Zasady]

Zostań raperem bo masz dobre rymy.

Wątpię. I za rapem nie przepadam ;). Kurde 5 ludziów nam potrzeba jeszcze

Hehehe zaraz zrobię multikonta i się znajdzie pięć osób :D

Hahaha :D.

Nie może mnie zabraknąć

I jest nasz zwycięzca sezonu nr. 3 :)

Pfff... zwycięzca? Każdy wie, że ja wygrałem :(.

Koyiro, możesz dostać odznakę ślepy lucznik co najwyżej. Jak dostanę jakaś agresywną klasę to bójcie się! Iii

Koyiro. Każdy to wie ale jesteś tak zaje***ty że już nie trzeba mówić tego wprost :).

Trzeba przyznać że Koyiro +Snajper=Wielkie Kłopoty dla niewinnych :D

Szkoda że Sokyre z nami nie gra :(

Mistrz Bractwa został skasowany a w jego miejsce dołączył Mesmeri. Proszę o zapoznanie się ze zmianą

Dziędobr kochani

Dziękuję

Dziękuję kochani. Bardzo dziękuję za gorące przyjęcie w tym wspaniałym miejscu. Wielkim zaszczytem było dla mnie wejście na to forum i zapoznanie się z tym tematem, tymi postami, tym forum. Zaszczytem jest również dla mnie wpatrywanie się w monitor podczas gdy skórka forum napawa me oczy chęcią do życia w stresie. Kochani boo Jest to miejsce z wielkim dziedzictwem, które buduje swoją wspaniałą przyszłość. W trudnych czasach kryzysu w Polsce i Europie, oraz wszechobecnej stagnacji, lecz gdy gospodarka Polski była w zeszłym roku najlepsza w Europie, wy rozpoczęliście swoje podróże w internecie w MMO RPG, a aż do tutaj, w tym temacie.

Opowiem wam teraz, że kiedy przebywałem kochani na Drawning Center myślałem o czasach słowiańskich. Powiem wam, że takie myślenie do niczego wielkiego mnie nie doprowadziło. I kochani wiecie, że ja osiągnąłem tutaj rzeczy wiele i teraz chciałbym zadedykować Wam kochani posta którego swego czasu napisał kiedyś mój przyjaciel który z kolei jest autorem wielu uniwersalnych postów na wszelakich forach kochani. Autor tego posta nosił swego czasu pseudonim Volaron777 "dobry Spieniony Kufel dobrej fantastyki jest źródłem wiedzy i zasobów kreatywnych bo nasza wyobraźnia jest bardzo płodna i atrakcyjna" jest mi niezmiernie miło, że mogę cytować takie sobie frywolne prawda powiedzonka, a on swoje powiedzonka ma, oj ma, hoho. I miło jest mi również kochani, że mogłem zacytować jeden z moich ulubionych cytatów

Jedna osoba tego słodziaka miło wspomina

Oj bardzo ;D

3 pytania

1. Strażnik co ile może obraniać?

2. Inkwizytor chroni też przed głosowaniem ludzi?

3. CO ile Mesmeri możę obraniać?

Nie ma tego w zasadach.

Podzielam pytania Warcrafta....

Everisto, cóż to za wejście, wypełnione jednym, jakże patetycznym monologiem. Przepełnia mnie wzruszenie kiedy widzę jak zawzięcie i skrupulatnie witasz się z tym forum. Jednak! Nie wyraziłeś chęci wzięcia udziału w tym, co stać się tutaj ma w czasie najbliższym. Czyżby to było spowodowane Twoim roztrzepaniem, czy może przybyłeś żeby tylko przekazać nam tą cenną dla Ciebie wiedzę i pełną porównań wizytówkę, Twojej jakże skromnej osoby?

3 pytania1. Strażnik co ile może obraniać?2. Inkwizytor chroni też przed głosowaniem ludzi?3. CO ile Mesmeri możę obraniać?Nie ma tego w zasadach.

Ad1. Tak jak było to zawsze. Codziennie.

Ad2. Chroni daną osobę tylko przed głosowaniem.

Ad3.Codziennie

Mam nadzieje że do tej 16 zgłoszą się 4 osoby.

Ja zamierzam w to zagrać pierwszy raz, ale w miarę ogarniam o co tu chodzi. Jak ktoś chce, to się dowie :)

To zbytnio skomplikowane nie jest wystarczy przestudiować poprzedni sezon. Nowi nie powinni mieć problemu.

Dokładnie. Byle doszło jeszcze te parę osób

No jak na razie z tymi osobami jest chyba mały problem..

Ciekawe czy dzisiaj w ogóle zagramy.