Zostań raperem bo masz dobre rymy.
Dragonborn Sezon 4 [Rekrutacja i Zasady]
Wątpię. I za rapem nie przepadam . Kurde 5 ludziów nam potrzeba jeszcze
Hehehe zaraz zrobię multikonta i się znajdzie pięć osób
Hahaha .
Nie może mnie zabraknąć
I jest nasz zwycięzca sezonu nr. 3
Pfff... zwycięzca? Każdy wie, że ja wygrałem .
Koyiro, możesz dostać odznakę ślepy lucznik co najwyżej. Jak dostanę jakaś agresywną klasę to bójcie się! Iii
Koyiro. Każdy to wie ale jesteś tak zaje***ty że już nie trzeba mówić tego wprost .
Trzeba przyznać że Koyiro +Snajper=Wielkie Kłopoty dla niewinnych
Szkoda że Sokyre z nami nie gra
Mistrz Bractwa został skasowany a w jego miejsce dołączył Mesmeri. Proszę o zapoznanie się ze zmianą
Dziędobr kochani
Dziękuję
Dziękuję kochani. Bardzo dziękuję za gorące przyjęcie w tym wspaniałym miejscu. Wielkim zaszczytem było dla mnie wejście na to forum i zapoznanie się z tym tematem, tymi postami, tym forum. Zaszczytem jest również dla mnie wpatrywanie się w monitor podczas gdy skórka forum napawa me oczy chęcią do życia w stresie. Kochani boo Jest to miejsce z wielkim dziedzictwem, które buduje swoją wspaniałą przyszłość. W trudnych czasach kryzysu w Polsce i Europie, oraz wszechobecnej stagnacji, lecz gdy gospodarka Polski była w zeszłym roku najlepsza w Europie, wy rozpoczęliście swoje podróże w internecie w MMO RPG, a aż do tutaj, w tym temacie.
Opowiem wam teraz, że kiedy przebywałem kochani na Drawning Center myślałem o czasach słowiańskich. Powiem wam, że takie myślenie do niczego wielkiego mnie nie doprowadziło. I kochani wiecie, że ja osiągnąłem tutaj rzeczy wiele i teraz chciałbym zadedykować Wam kochani posta którego swego czasu napisał kiedyś mój przyjaciel który z kolei jest autorem wielu uniwersalnych postów na wszelakich forach kochani. Autor tego posta nosił swego czasu pseudonim Volaron777 "dobry Spieniony Kufel dobrej fantastyki jest źródłem wiedzy i zasobów kreatywnych bo nasza wyobraźnia jest bardzo płodna i atrakcyjna" jest mi niezmiernie miło, że mogę cytować takie sobie frywolne prawda powiedzonka, a on swoje powiedzonka ma, oj ma, hoho. I miło jest mi również kochani, że mogłem zacytować jeden z moich ulubionych cytatów
Jedna osoba tego słodziaka miło wspomina
Oj bardzo ;D
3 pytania
1. Strażnik co ile może obraniać?
2. Inkwizytor chroni też przed głosowaniem ludzi?
3. CO ile Mesmeri możę obraniać?
Nie ma tego w zasadach.
Podzielam pytania Warcrafta....
Everisto, cóż to za wejście, wypełnione jednym, jakże patetycznym monologiem. Przepełnia mnie wzruszenie kiedy widzę jak zawzięcie i skrupulatnie witasz się z tym forum. Jednak! Nie wyraziłeś chęci wzięcia udziału w tym, co stać się tutaj ma w czasie najbliższym. Czyżby to było spowodowane Twoim roztrzepaniem, czy może przybyłeś żeby tylko przekazać nam tą cenną dla Ciebie wiedzę i pełną porównań wizytówkę, Twojej jakże skromnej osoby?
3 pytania1. Strażnik co ile może obraniać?2. Inkwizytor chroni też przed głosowaniem ludzi?3. CO ile Mesmeri możę obraniać?Nie ma tego w zasadach.
Ad1. Tak jak było to zawsze. Codziennie.
Ad2. Chroni daną osobę tylko przed głosowaniem.
Ad3.Codziennie
Mam nadzieje że do tej 16 zgłoszą się 4 osoby.
Ja zamierzam w to zagrać pierwszy raz, ale w miarę ogarniam o co tu chodzi. Jak ktoś chce, to się dowie
To zbytnio skomplikowane nie jest wystarczy przestudiować poprzedni sezon. Nowi nie powinni mieć problemu.
Dokładnie. Byle doszło jeszcze te parę osób
No jak na razie z tymi osobami jest chyba mały problem..
Ciekawe czy dzisiaj w ogóle zagramy.