Spoko ^^
Dragonborn Sezon 4 [Rekrutacja i Zasady]
No ja też się nie nagrałem : ( . Restartować nie ma po co ja bym już zaczął zbierać ludzi do kolejnego sezonu ale tak jak mówicie ... nie dragonborn już bardziej mi się podobały Wilkołaki z motywem zarażania i też wcale mi nie pasują 3 frakcje .
Szkoda że wcześniej tego nie mówiliście.. No ale cóż
Z wilczkami trzeba czekać na yanga
Gz. Wsioki to faile w tym sezonie. Zero myślenia. Tylko idą jak owieczki. Pokazali jak łatwo nimi manipulować.
Co do dnia jutrzejszego, coś czuje że mój głos poleci na vanzioma, jest nieaktywny i nie wypowiada się na ważne tematy.
Nie rozumiem po co tacy ludzie biorą udział jak nawet nie zwracają uwagi kto kogo zabił i kto kim był ..
Ludzie to idioci. Ja powiedziałem, żeby się PRZYJRZELI Misiaelowi, a nie od razu go palili .
Wzięli sobie twoje słowa za bardzo do serca .
Jedno wolne miejsce. Ktoś chętny?
Ja mogę wejść !
Ok.
Niewiara zrób jakiś event, bo tak cicho coś
Myślałem nad tym
Teraz to nie ma sensu . W następnym sezonie trzeba odejść chyba od klimatu Dragonborna. I ograniczyć klasy mające zdolność mordu
Oj trzeba, trzeba. Zrób już jutro nowy sezon
Niech ktoś inny zrobi a ja wypuszczę następny
Mam pomysł na klimat: Warhammer 40 K co wy na to
Popieram popieram Junior, graliśmy do jednej bramki ale przez pewien okres myślałem że jesteś zły
Dobre to było xd. Myślałem jeszcze, żeby zagłosować na Juniora, a jeszcze wcześniej żeby podać się za ostatniego smoka xd.
Warhammer brzmi ciekawie .
No tu na wejściu zj*****eś
A ja się znów wjebałem w prowadzenie..
Tylko to przeczytałem, i od razu PM do Niewiary! haha
Potwierdzam
Koyiro to robisz tą mafię ?