Dragonborn Sezon 4 [Rekrutacja i Zasady]

Spoko ^^

No ja też się nie nagrałem : ( . Restartować nie ma po co ja bym już zaczął zbierać ludzi do kolejnego sezonu ale tak jak mówicie ... nie dragonborn już bardziej mi się podobały Wilkołaki z motywem zarażania i też wcale mi nie pasują 3 frakcje .

Szkoda że wcześniej tego nie mówiliście.. No ale cóż ;)

Z wilczkami trzeba czekać na yanga

Gz. Wsioki to faile w tym sezonie. Zero myślenia. Tylko idą jak owieczki. Pokazali jak łatwo nimi manipulować.

Co do dnia jutrzejszego, coś czuje że mój głos poleci na vanzioma, jest nieaktywny i nie wypowiada się na ważne tematy.

Nie rozumiem po co tacy ludzie biorą udział jak nawet nie zwracają uwagi kto kogo zabił i kto kim był ..

Ludzie to idioci. Ja powiedziałem, żeby się PRZYJRZELI Misiaelowi, a nie od razu go palili -_-.

Wzięli sobie twoje słowa za bardzo do serca ;).

Jedno wolne miejsce. Ktoś chętny?

Ja mogę wejść :D!

Ok.

Niewiara zrób jakiś event, bo tak cicho coś :D

Myślałem nad tym

Teraz to nie ma sensu ;). W następnym sezonie trzeba odejść chyba od klimatu Dragonborna. I ograniczyć klasy mające zdolność mordu

Oj trzeba, trzeba. Zrób już jutro nowy sezon :D

Niech ktoś inny zrobi a ja wypuszczę następny :)

Mam pomysł na klimat: Warhammer 40 K co wy na to

Popieram popieram :D Junior, graliśmy do jednej bramki ale przez pewien okres myślałem że jesteś zły :D

Dobre to było xd. Myślałem jeszcze, żeby zagłosować na Juniora, a jeszcze wcześniej żeby podać się za ostatniego smoka xd.

Warhammer brzmi ciekawie ;).

No tu na wejściu zj*****eś :D

A ja się znów wjebałem w prowadzenie..

Tylko to przeczytałem, i od razu PM do Niewiary! haha

Potwierdzam :)

Koyiro to robisz tą mafię ;) ?