Dragonborn Sezon 5 [GRA]
Przepraszam o, wielki miszczu kłakeru, klaer... kakeru się znaczy!
@Tay, to chyba nie o mnie chodzi, bo ja zrobiłem tam kupę.
Piorun w stopę? Mało wyszukane...
Fakt faktem, trochę pokuleje. Chce ktoś oddać mi swoją?
Ten też by się zabijał . Szkoda że umiejętności za 2 dni bo pewnie już by było kilka trupów . Ciekawe czy objawi nam się też jakiś strzelec wyborowy na miano przodka Koyiro i Warcrafta
Widzę że tylko ja tutaj nie pije.... Poza tym, dalej nie wierzę że to były zwykłe szlugi... Zazwyczaj bogów i średniowiecze zaczynam widzieć dopiero po 72 godzinach na fazie... A teraz tak od razu, mocna sprawa
Poczekaj, aż dostaniesz piorunem po ryju.
No cóż... Jak to się mówi "Raz na gruzie, raz pod gruzem."
Ło Ask szukaj tego jointa ja skminie jakąś butelkę...
Macie butelkę po wodzie?!
A na cholere ci butelka po wodzie, pytaj czy mają wódę
Odezwał się ten co chciał zrobić sobie Gladiatora na żywo... Oczywiście to było do Vampira
Padło na ciebie
A czy ktoś musi czuwać . Jeśli wszyscy się zaprujemy to będzie git .
Skoro się zgłaszasz na ochotnika
Ja nie ćpam. Tylko alkohol i fajki, a głowę mam mocną.
Ale whisky i camelów nie ma co tu szukać... Więc mogę was pilnować.
Ej... Ale czemu nie zrobili z nas szlachty, tylko wieśnioków?
Oł ludzie ale odjazd po tych szlugach.Jacyś bogowie, pioruny, średniowiecze.Takiej fazy to ja jeszcze nie miałem. Latać pewnie też możemy
Bo szlachta się nie zabija, tylko wynajmuje płatnych zabójców w tym celu. A ty, po ostatnich libacjach, nie masz kasy.
Ejj Tay co do kasy to oddawaj te 126 zł co ci pożyczyłem na komornika
Tu masz rację... Spłukany jestem ostatnio... Przynajmniej wiemy że nie możemy latać, ciekawe jak by to zadziałało z nurkowaniem głębinowym Właśnie! Niewiara! Ty mi wisisz hajs... Jak stąd wyjdziemy to miałbyś oddać chociaż ze 20 zł? To bym jakąś flaszkę powrotną wziął
zielono dwie osoby które mają tam pójść. Nie głosujemy na siebie. Dwie osoby z największą ilością głosów idą do fortecy. Ta wyprawa odbędzie się na gg/skype>