Mamy rok 2250. Słyszeliśmy od naszych dziadków o historiach w których były mityczne półsmoki i ich zabójcy. Nigdy tak naprawdę w nie nie wierzyliśmy. Gdy jednak cała nasza "paczka" udała się w miejsce o którym słyszeliśmy, że jest święte, i zaczęła próżnować usłyszeliśmy głos z nieba
-JAK ŚMIECIE KALAĆ MOJĄ ŚWIĄTYNIE SWOJĄ MALUCZKĄ OBECNOŚCIĄ!? JAKO, IŻ WE MNIE NIE WIERZYCIE NIE SPOTKA WAS KARA, JEDYNIE PRÓBA. WYŚLE WAS W ŚREDNIOWIECZNIE DZIEJE, CZĘŚĆ ZAMIENIĘ W WIEŚNIAKÓW, INNĄ W PÓŁSMOKI, W KTÓRYCH OBECNOŚĆ NIE CHCIELIŚCIE WIERZYĆ, A RESZTA BĘDZIE STARAŁA SIĘ ICH ZABIĆ, JAKO ZABÓJCY SMOKÓW. JEDEN ZAŚ, KAKERU, BĘDZIE STANOWIŁ PIECZE NAD WAMI JAKO MÓJ SŁUGA! BĘDZIE TEŻ TAM DWÓJKA MOICH IDOLI! IDŹCIE I PAMIĘTAJCIE, TO NIE JEST KARA!
Gdy głos ucichł, wszyscy stali jak wryci. We mnie uderzyła masa piorunów, zabijając na miejscu. Reszta z was została przeniesiona w czasie.
I tak oto teraz, budzicie się pośrodku malutkiej osady, wszyscy ledwo co mogą się ruszać. (Umiejętności aktywne DOPIERO za dwa dni.)
Ja nad wami czuwam. Wypuszczę tych, który przeżyją. Czy będą to półsmoki? Czy też zabójcy? O tym decydujecie wy. Ja mogę tylko patrzeć.
Lista graczy:
1.Misiael
2.sentriel
3.byczsek Spec
4.facos14
5.Niewiara
6.skajlan96 (Tylko żebyś mi grał, nie tak jak w Łorhamerze.)
7.Vanziom Strzelec
8.Askchael
9.nesquik Opiekun
10.Koyiro
11.Hantus Przeciągnięty Rzemieślnik
12.Might Tay Oświecony.
13.VampirLord Szkolony Strażnik
14.Cosiek Strażnik
15.Abraxus Dobry Bożek
16.UnknownPL
17. Azrael