Pewnie tak. Misiael to raczej typ gracza który naciska na PW. Poza tym to półsmok, na litość Boską! One wiedziały o sobie
Dragonborn Sezon 5 [GRA]
No tyle to akurat wiem..
Jedyne co mogę teraz powiedziec to to, że wątpię, żeby Might był zabójcą. Nie pasowałyby do tego jego ostatnie słowa.
O jakich słowach mówisz?
Ta boom tss.Dwóch naszych poległo.Nie za dobrze.Wręcz przerażająco.Nie mamy strażnika i jednego smoka.Przed nami bardzo trudny czas, w którym musimy wytężyć swe umysły i nie dawać się zmanipulować zabójcą.
Chyba, że wyjdzie inaczej. Wtedy od razu mamy kandydatów na jutro.
Osoby, które pierwsze się rzuciły w obronie Vampira.
Coś w tym jest ale zbyt mądre te słowa nie były muszę przyznać.
Jak dla mnie, to bardziej wskazuje na moją winę.
No to kuźwa pięknie nie ma co. Straciliśmy jednych z najważniejszych. Mam przeczucie że któryś z zabójców wiedział że misiael to smok i go udupił.
A zabójcy nie są zwykle tak nierozważni. Też mi się to nie klei. To zabójcy mają kogoś kto sprawdza klasy?
Naprawdę nie jest dobrze... Najgorsze jest to, że nie ma podejrzeń co do zabójców...
Nie. Ale skoro wiedzą, kto jest zabójcą, to cała reszta jest wrogami. Tak samo jak ja i Vampir postawili na kogoś. Trafili jak cholera...
Chyba możemy skończyć prawić formułki typu: "nie jest dobrze", "musimy zacząć myśleć", prawda?
Fakt. Wolałbym od razu odrzucić głosowanie an Vanzioma tylko dlatego, że Vampir właśnie na niego głosował, bo w poprzednich sezonach to się ... niezbyt sprawdziło.
No to kuźwa pięknie nie ma co. Straciliśmy jednych z najważniejszych. Mam przeczucie że któryś z zabójców wiedział że misiael to smok i go udupił.
To wtedy Misiael musiałby postąpić bardzo nierozważnie...
W sumie racja więc albo Misiael dał się zrobić w bambuko albo zabójcy mieli wielkie szczęście.
Raczej zabójcy nam tego nie powiedzą.... Jutro znowu będzie atak. Trzeba złapać jakiś trop
On żyje!! LUDZIE!! ON ŻYJE!!
...
Jednak nie ;d.
Vampir pało, nie żyjesz.
So disappointing...