Dragonborn Sezon 5 [GRA]

Dobra dobra, cieszę się, że takie poparcie, ale potrzebuję jeszcze jednej osoby

Dawajcie na Niewiare, jak zdechnie, to mu nie będę kasy wisiał.

Witajcie przyjaciele, przepraszam za moją wcześniejszą nieobecność. Jakieś podejrzenia?

Tay ma jak dotąd 5 głosów.

Nesq i Niewiara po jednym.

Podejrzeń brak Hantusie bo pojawił się zamek z d*py i teraz jest dyskusja kto tam idzie.

Podejrzenia ? No narzie wiemy że ja jestem kapusiem , tay od wszystkich kasę pożycza i nie oddaje a Nequik ma coś nie tak z głową bo próbował latać

Witam wszystkich. Kurcze ale mocny sen. Coś ciekawego się zdarzyło?

W takim razie zgłaszam się na ochotnika :) Ostatnimi czasy brakuje mi dreszczyku emocji.

Kto ma wyruszyć do fortecy z Might'em,

Niewiara

czy

Nesquik?

Lub może ktoś inny? Do końca zostało 8 minut. Szybciutko.

Tak, wieża z d*py, i takie inne.

@up, Niewiara, z nesquikiem jest coś nie tak.

Kakeru dostał z błyskawicy że go rozsadziło. Tay dostał w stopę ale przeżył. Nesquik próbował latać. Vanziom to kapuś. Tay pożycza od wszystkich kasę i próbuje się ukryć w zamku co to pojawił się z nikąd. Tylko tyle Misiaelu

@Koyiro to była wieża czy zamek bo nie wiem w co wierzyć..

Nesq idz w takim razie .

Nesquik! Wybieram Cię!

No ten ktoś, nie czekaj ten głos z góry gadał, że niektórych z nas pozamienia w jakieś smoki, więc myślałem, że będę tym szczęśliwcem, ale chyba jednak się przeliczyłem.

Drogi Misiaelu jakby Ci tu powiedzieć.Jesteśmy nie wiadomo gdzie, aby wrócić do naszego świata, a raczej naszych czasów musimy wygrać.Fajnie nie? :)

Czemu mnie nie lubicie?Chcecie żebym zginął :(

Ja też chcę iść :3

5 minut do końca.

Dobra to wy idźcie do zamku, a ja idę się napić, ma ktoś ogórki?

Ten cały kakeru wydaje mi się podejrzany... Co wy na to, żeby go tak potajemnie, łagodnie mówiąc, zaj*bać?

Hmm z ogórkami będzie ciężko :/

Hmm to ja bym tego Kakeru wpierw spił a później do studni .

5 na Tay'a

3 na Nesq'a

2 na Niewiare.

Koyiro, jestem nieśmiertelny od kiedy służę nowemu panu.

@Koyiro.. .Co masz na myśli?