[Dragoncraft][Dedyk][No-WL][27/7][RP][VIP][NO-PREMIUM]

Wersja 1.2.5 R0.1 Role Play + Klany

IP s.dragoncraft.pl

Strona domowa dragoncraft.pl

Ts3 ts3.dragoncraft.pl

Na serwerze aktualnie sa trzy mapy jedna oddzielona, nie mozna przenosic itemow :) Miasto i mapa las oraz osobna survival, posiadamy rowniez serwer czysto survivalowy na ktorym nie ma nawet adminow by nie bylo wyciekow itemow do gry :) info mozna znalezc na naszej stronie

Na stronie głównej jest również odnośnik do mapy na której zaznaczone są regiony i można swobodnie według niej znaleźć wolna dzialke, taka która nam pasuje

dcreklama2b.png

Parametry naszej maszyny-dedykowane zasoby, ulegają podwyższeniu w razie potrzeby.

6 rdzeni

RAM 16GB

Net 100 MBit/s

Uptime gry 98% ech te aktualizacje minecrafta

Szukasz fajnego serwera? Który nie zniknie za parę dni?

My isniejemy juz 6mc Zmienilismy tylko nazwe serwera.

Posiadamy ogarniętą załogę i staramy się by wszyscy byli zadowoleni, pamiętajcie jednak że administracja to tylko ludzie!

Nie tolerujemy hackow.

Na serwerze jest anty xray wiec jesli chcesz grac nie fairplay nawet do Nas nie zaglądaj!!!

Możliwość zakupu VIP'a z dodatkowymi funkcjami(wielka dzialka, latajacym dywanem,range,kufer na start).

Obecna wersja to 1.2.5 Za pare dni odswiezamy serwer survival wtedy watek glowny zostanie zaktualizowany :)

Tak się składa, że chciałem polecić server, wbiłem, chwile pograłem, po użyciu ./spawn stałem sobie na respie bez ruchu, a tu znikąd dostałem tp do jakiegoś gracza z "Vip'em", który bezlitośnie mnie zamordował, nie wiem jak to się stało, że na niego mnie tpneło, ale wiem, że ja tego nie zrobiłem, albo po prostu zrobił to jakiś moderator, albo... nikt inny.

Zły dział, przenoszę.

Wersja 1.2.5 R0.1 Role Play + Klany

IP s.dragoncraft.pl

Strona domowa dragoncraft.pl

Ts3 ts3.dragoncraft.pl

Na serwerze aktualnie sa trzy mapy jedna oddzielona, nie mozna przenosic itemow :) Miasto i mapa las oraz osobna survival, posiadamy rowniez serwer czysto survivalowy na ktorym nie ma nawet adminow by nie bylo wyciekow itemow do gry :) info mozna znalezc na naszej stronie

Na stronie głównej jest również odnośnik do mapy na której zaznaczone są regiony i można swobodnie według niej znaleźć wolna dzialke, taka która nam pasuje

dcreklama2b.png

Parametry naszej maszyny-dedykowane zasoby, ulegają podwyższeniu w razie potrzeby.

6 rdzeni

RAM 16GB

Net 100 MBit/s

Uptime gry 98% ech te aktualizacje minecrafta

Szukasz fajnego serwera? Który nie zniknie za parę dni?

My isniejemy juz 6mc Zmienilismy tylko nazwe serwera.

Posiadamy ogarniętą załogę i staramy się by wszyscy byli zadowoleni, pamiętajcie jednak że administracja to tylko ludzie!

Nie tolerujemy hackow.

Na serwerze jest anty xray wiec jesli chcesz grac nie fairplay nawet do Nas nie zaglądaj!!!

Możliwość zakupu VIP'a z dodatkowymi funkcjami(wielka dzialka, latajacym dywanem,range,kufer na start).