Witam
Parę lat temu grałem w Dragonicę, jednak w pewnym momencie przestałem spotykać ludzi i niestety z gry zrezygnowałem. Grało mi się wybornie i bardzo tęsknie za tą grą, więc mam 2 pytania
1. Jak z populacją w wyżej wspomnianej grze? Da się znaleźć ludzi, czy jak zaczynać, to tylko z kims?
2. Myslicie, że spodobałoby mi się Maplestory, jeżeli lubiłem Dragonicę? Gameplaye wyglądają dosyć sztywno...
Dragonica a Maplestory
z tego co wiem dragonica upadła i jest chyba tylko globalna wersja o nazwie "dragon saga"
co do maplestory, ja grałem, czasem włączam, gra jest super, ale to jest bardziej gra socialna, miły grinder i tyle
przy okazji nie ma pvp w maplestory jak coś
O, nawet nie wiedziałem. Eh, brak pvp w maplestory trochę odrzuca, ale pewnie spróbuję pograć na dniach. Dzięki za odpowiedź
Jednak może ktos wie, jak tam populacja w Dragon Saga? : 3
W dragonice nie grałem, ale co do maple story podchodziłem ostrożnie bo na gamplayach wydawał się mało dynamiczny, lecz po zagraniu doskonale spędziłem czas akurat byłem wtedy chory więc było czasu na pogranie troszkę. Teraz myślę, że sobie zagram w najbliższym czasie jeśli nie znajdę nic to pogrania.
Z tą dynamicznością w MapleStory zależy od klasy, jednymi stoisz w miejscu, a drugimi latasz po całej mapie.
Witam
Parę lat temu grałem w Dragonicę, jednak w pewnym momencie przestałem spotykać ludzi i niestety z gry zrezygnowałem. Grało mi się wybornie i bardzo tęsknie za tą grą, więc mam 2 pytania
1. Jak z populacją w wyżej wspomnianej grze? Da się znaleźć ludzi, czy jak zaczynać, to tylko z kims?
2. Myslicie, że spodobałoby mi się Maplestory, jeżeli lubiłem Dragonicę? Gameplaye wyglądają dosyć sztywno...