Dragonica Ekipa

Witam Wszystkich

Szukam grupki ludzi chetnych zagrac w Dragonice.Gra wydaje mi sie ze jest teamplayowa (Dungeony,Pvp).Mój nick w grze to Lohtar.

Przydałoby się zeby tez kazdy mial mikrofon to ułatwi bardzo komunikacje miedzy soba.Narazie proponuje prosty komunikator skype moje id tunia543 a jak ktos bedzie wolal to moge skołowac kanal na tsie.No to co zapraszam do gry!

Ja już gram jak coś 22lvl Hunter-> Arbalist :]

Więc zapraszam ciebie również.

Witam też gram bardzo spodobała mi się ta gra ma coś w sobie ;] jak Narazie 9 lvl Archer ;] ale rośnie...jak coś mam Mic'a Jak by co pisać do Ghareel spotkamy może się na wspólnych Dungach

PS : Mam mały problemik techniczny a więc gdy włączam grę na Full Screen pogram z 2 Min i gra całkowicie się wyłącza jak byście wiedzieli o co biega to pisać na grze lub PW na forum..Z góry Dzięki

Witam Wszystkich

Szukam grupki ludzi chetnych zagrac w Dragonice.Gra wydaje mi sie ze jest teamplayowa (Dungeony,Pvp).Mój nick w grze to Lohtar.

Przydałoby się zeby tez kazdy mial mikrofon to ułatwi bardzo komunikacje miedzy soba.Narazie proponuje prosty komunikator skype moje id tunia543 a jak ktos bedzie wolal to moge skołowac kanal na tsie.No to co zapraszam do gry!