Dzisaj rozpoczęło się CB gry Dragonica.Dostałem się do niej i chce teraz wam przedstawić gre.Narazie to nie recenzje tylko opis.Gdy włączy się gre widać okno logowania i sympatyczną muzyczke .Po logowaniu czas na zrobienie postaci.Są 4 klasy(początkowe). Pierwsza to Warrior mieczyk i tarcza.Druga to Magican duża pałka rzuca czary.Trzecia to Archer łuk i ostatnia to Thief(Łotrzyk)Atakuje pazurami.Ale to nie koniec Klas
Jeszcze będzie ich sporo xD
Droga Wojownika:
Zaczynamy grę jako Wojownik.Po 20 lvl możemy wybrać 2 klasy.
-Knight
lub
-Gladiator
Knight będzie przeważał obroną defensywną a gladiator atakiem.Nie myślcie że to koniec.
Na 40 lvl Knight i Gladiator mogą jeszcze wybrać 1 klase.
Knight pójdzie na Paladyna,A Gladiator na Myrmidonsa.
Droga Maga:
Zaczynamy gre jako mag.Na 20 lvl możemy wybrać klasy.
-Monk Coś w stylu helera.
-BattleMage głównie atak.
Monk na 40 lvl idzie na Priesta,a za to BattleMage na WarMage.
Droga Archera:
Zaczynamy jako Archer ,ale na 20 lvl wybieramy jedną z tych klas:
-Pathfinder używa łuku i sinych skili.
-Arbalist używa Kuszy.
Po 40 lvl wybieramy klase:
Pathfinder pójdzie na Rangera ,a Arbalist na Grendaries.
Droga Thiefa:
Zaczynamy gre jako Thief, po 20 lvl wybieramy klase:
-Assasin bardzo szybka postać.(osobiście sam na niego ide)
-Jester jest może troche wolniejszy od Assasina ,ale ma skuteczniejsze ataki.
Po 40 lvl wybieramy końcową klase:
Assasin pójdzie na Ninje,a Jester na Harlequinsa.
Noto tyle z klas a teraz wrażenia z gry.
Bardzo oczekiwałem na tą gre i się nie zawiodłem.Myślałem że będzie tak jak w każdej grze suchy przycisk myszy i najwyżej jakiś skil...A tu patrze O_o Wciskam X jeden cios potem dorzucam C jakiś podskok z atakiem I tak kombinowałem i mam już dosyć dużo ruchów opanowanych.Co ciekawe tu skile to nie takie stare skile tylko nowe ruchy do ataku xD Niektóre to zwyczajne skille ,inne to ruchy do ataków ,a jeszcze inne wspomagające.Questy nie są nudne zazwyczaj chodzi o huncenie jakiś mobów ,albo przejść jakiś dungeon ,rozwalić bosa iść jakiś dokument przynieśc itp...Gra bardzo przypadła mi do gustu i mam nadzieje że mnie wciągnie