Dragonica online

Dzisaj rozpoczęło się CB gry Dragonica.Dostałem się do niej i chce teraz wam przedstawić gre.Narazie to nie recenzje tylko opis.Gdy włączy się gre widać okno logowania i sympatyczną muzyczke ;).Po logowaniu czas na zrobienie postaci.Są 4 klasy(początkowe). Pierwsza to Warrior mieczyk i tarcza.Druga to Magican duża pałka rzuca czary.Trzecia to Archer łuk i ostatnia to Thief(Łotrzyk)Atakuje pazurami.Ale to nie koniec Klas :P Jeszcze będzie ich sporo xD

Droga Wojownika:

Zaczynamy grę jako Wojownik.Po 20 lvl możemy wybrać 2 klasy.

-Knight

lub

-Gladiator

Knight będzie przeważał obroną defensywną a gladiator atakiem.Nie myślcie że to koniec.

Na 40 lvl Knight i Gladiator mogą jeszcze wybrać 1 klase.

Knight pójdzie na Paladyna,A Gladiator na Myrmidonsa.

Droga Maga:

Zaczynamy gre jako mag.Na 20 lvl możemy wybrać klasy.

-Monk Coś w stylu helera.

-BattleMage głównie atak.

Monk na 40 lvl idzie na Priesta,a za to BattleMage na WarMage.

Droga Archera:

Zaczynamy jako Archer ,ale na 20 lvl wybieramy jedną z tych klas:

-Pathfinder używa łuku i sinych skili.

-Arbalist używa Kuszy.

Po 40 lvl wybieramy klase:

Pathfinder pójdzie na Rangera ,a Arbalist na Grendaries.

Droga Thiefa:

Zaczynamy gre jako Thief, po 20 lvl wybieramy klase:

-Assasin bardzo szybka postać.(osobiście sam na niego ide)

-Jester jest może troche wolniejszy od Assasina ,ale ma skuteczniejsze ataki.

Po 40 lvl wybieramy końcową klase:

Assasin pójdzie na Ninje,a Jester na Harlequinsa.

Noto tyle z klas a teraz wrażenia z gry.

Bardzo oczekiwałem na tą gre i się nie zawiodłem.Myślałem że będzie tak jak w każdej grze suchy przycisk myszy i najwyżej jakiś skil...A tu patrze O_o Wciskam X jeden cios potem dorzucam C jakiś podskok z atakiem ;) I tak kombinowałem i mam już dosyć dużo ruchów opanowanych.Co ciekawe tu skile to nie takie stare skile tylko nowe ruchy do ataku xD Niektóre to zwyczajne skille ,inne to ruchy do ataków ,a jeszcze inne wspomagające.Questy nie są nudne zazwyczaj chodzi o huncenie jakiś mobów ,albo przejść jakiś dungeon ,rozwalić bosa iść jakiś dokument przynieśc itp...Gra bardzo przypadła mi do gustu i mam nadzieje że mnie wciągnie :D

Niezłe będę musiał w to zagrać. "...Magican, duża pałka rzuca czary.." świetnie to ująłeś! :P

Nom rzuca czary to napewno i ma dużą pałke ;)

EDIT:Tak Fenix to jest to :) a OB będzie w czerwcu.

to jest ta gra??? :D

Jesli tak to czekam na OB

Nie jestem zwolennikiem cukierkowych MMO, ale chętnie spróbuję bo gra wygląda zachęcająco ;p

Jest jeszcze jakaś możliwość zdobycia klucza CB?

POwiem delikatnie , widok takiej grafiki wywołuje u mnie torsje i mdłości

No szczerze mówiąc mnie też ciągłą na wymioty, jak zauważyłem tą grafe. Zdecydowanie przesłodzone. Okrutnie przesłodzone. W dodatku Gpotato jedna z najgorszych (jak dla mnie) firm tworzących gry. Raczej na pewno nie zagram.

w CB można pograć w każdej chwili :lol: Wystarczy wypełnić formularz.

No chyba trzeba CBT Access Code. A Skad to wziac?

Bo gre juz mam, teraz tylko konto i jazda :P

Klucz można chyba jeszcze dostać na CGE Network

PS.Gdyby już niebyło kluczy to ja jeden mam i moge dać niechcący wziołem, jak by co pisać na PW.

Wysłany do Wenth

Doe, jak masz jeszzce ten jeden wolny key to moglbys mi wyslac na PM. Dzieki

Witam wszystkich forumowiczów.

Zacząłem wczoraj grac w Dragonica postacią Thief, niestety nie wiem jak rozwijać drzewko umiejętności.

może ktoś zapodać stronę z ciekawymi buildami, bądź napisać własne ?

Boska Gra na razie 9 lvl Thiefem, ale fajnie mi się gra i chyba zostanę przy niej na dłużej i chyba zostane Assasinem

gram na tym 1 serverze (bo tylko on jest na razie ) i channel 1 nick Elesoirpl

Rowniez myslalem ze jakis shit , ale zagralem i mi sie spodobalo :D

Mam nadzieje ze na dluzej :P

Nick : Heroicowns 21lvl archer (niedlugo archbalist)

Przewaznie na 2subserverze

PS.Jak ktos 20+ chce to gildi international Elite to pisac ;d

@up

jak wbijesz 20 to GL z zabijaniem farella ^^

Ta zostań assasinem to szybko zmienisz postać (sam mam sina na 24 lvlu i tera archer 13 lvl) Assasin ssie, rób jestera. ;P

Po tym jak napisałem post |troche wyzej| to zacząłem przeglądać fora internetowe,filmiki i zdania graczy chyba jednak wybiorę jestera bo podobno się sprawdza o wiele lepiej

No szczerze mówiąc mnie też ciągłą na wymioty, jak zauważyłem tą grafe. Zdecydowanie przesłodzone. Okrutnie przesłodzone. W dodatku Gpotato jedna z najgorszych (jak dla mnie) firm tworzących gry. Raczej na pewno nie zagram.

Dla twojej skromnej wiedzy gPotato tylko Hostuje a nie robi gry

Ta zostań assasinem to szybko zmienisz postać (sam mam sina na 24 lvlu i tera archer 13 lvl) Assasin ssie, rób jestera. ;P

Jeżeli jesteś no skillem?

Jester jest lepszy na początkowych levelach od sina.

Masz sina? Wiesz jak sie gra? Do tego czytalem na forum. Assasinem sie gra najtrudniej ze wszystkich postaci, a nawet jak umiesz grac to jestes slabszy od innych. Assasin=PvP co nie jest wazne w grze, suxi na bossach i ogolnie na pve. Udowodnisz mi ze tak nie jest? Nie biora cie do pt na dungeony, jak juz to caly czas rank c leci. Arbalist 21 lvl teraz>Gra sie za***iscie. 10x wieksze dmg niz assasin i do tego glowny DPS na bossach jak na razie;)

Moze i assasin to potem dobra postac, ale, po ch*ja sie meczyc? Jak mozesz miec to samo a nawet wiecej z 5x mniejszym wysilkiem. :)

Ja ide na assasyna.Czy moze ktos pokazac drzewko(swoje)skilli u thiefa bo nie wiem czy mam dawac do niektorych skilli?

Masz 100g+ albo chociaz dobre itemki do 40 lvla? Jak nie to NIE rob assasina bo nim sie ch*jowo gra nikt cie nie bierze do party, to char na PVP, a gra jest glownie PVE. ROBISZ ASSASYNA=JESTES GORSZY OD INNYCH. no i ch*j tak tlumaczyc wszyscy chca byc sinem tylko ze wzledu na nazwe-.- Drzewek umiejetnosci dobrych nie znajdziesz bo nikt tym chujostwem nie gra;p