Mam problem sciagnelem dragonica zaistalowalem i pathera wl ipisze ze connening serwer
pochiwili pisze failed connect Id serwer. prosze o pomoc
ratujcie plz.
gra super tak slyszalem
Mam problem sciagnelem dragonica zaistalowalem i pathera wl ipisze ze connening serwer
ratujcie plz.
gra super tak slyszalem
Po pierwsze, primo:
Beta jeszcze nie wystartowała.
Po drugie: primo:
Gdy beta wystartuje będziesz mógł zaktualizować grę.
Po trzecie, primo ultimo:
Nikt nie otwiera tych drzwi.
http://forum.iahgames.com/dragonica/forumdisplay.php?f=81
znalezlem tylko niemoge tego "rozszyfrowac"
Po pierwsze, primo:Beta jeszcze nie wystartowała.Po drugie: primo:Gdy beta wystartuje będziesz mógł zaktualizować grę.Po trzecie, primo ultimo:Nikt nie otwiera tych drzwi.
Ale przeciez dzis jest 10 cerwiec a po drugie troche mi sie zaktualizowalo. i wtedy pisalo path failed
Połączyłem posty, następnym razem edytuj -zoooker
EDYTUJ... wiesz co to?
Każdy ma ten sam problem, czekaj cierpliwie.
EDYTUJ... wiesz co to?Każdy ma ten sam problem, czekaj cierpliwie.
aha thx. nie denerwuj sie sorki jak cie urazilem nie chcialem
ps ty tez bedziesz grał w dragonica???
Nie masz za co przepraszać
Tak będę grał w Dragonice, zaraz po tym jak przebrnę przez tego złowieszczego update'a ;]
@down
nie ma sprawy
Nie masz za co przepraszaćTak będę grał w Dragonice, zaraz po tym jak przebrnę przez tego złowieszczego update'a ;]
juz dziala
jeszczeraz WIELKIE DZIEKI ALL ktorzy mi pomogli z tym problemem
Hej Hej. Widze że gracię w tą gierkę może ja też zacznę? możecie coś więcej o niej powiedzieć? bo niewiele stron o tej gierce znajduje. Pozdrawiam
Co tu mówic ? Fajna gra ale tak na kilka dni nie więcej chyba, że jesteś cholernie cierpliwy bez party nie dasz sobie rady ... To po pierwsze po drugie CuKiErKoWa grafa, po trzecie jeżeli nie jesteś cierpliwy nie graj w to bo się rozczarujesz. To gra w stylu Maple story ale 3d i jest pvp. Obejrzyj ze 2 gameplaye na youtube i ściągnij bądź nie.
no ja już mam 13% update'a ^^
Nie ciesz się za bardzo. Update dojdzie do pewnego stopnia i przerwie łączność ;p
Problem rozwiązany- zaczyna się offtop więc zamykam. Jak chcecie pogadać o grze to załóżcie osobny temat..i tak stosunkowo mało się dzieje w tym dziale . -zoooker
ratujcie plz.
gra super tak slyszalem