Hej mam problem z dragonica... gdy wciskam "game start" wyskakuje mi ten guard od hackow no narazie ok... po nim jest okienko z grą i nagle sie wyłącza i d*pa -,-' ktoś wie oco chodzi ?
Dragonica problem
Podaj screena, dokładniej opisz problem
Jakiego masz Windowsa?
Podaj screena, dokładniej opisz problemJakiego masz Windowsa?
1.Dobrze screen ( zmazałem wszystkie ikony dla prywatności.. )

To jest ten game guard... I po nim wyskakuje mi okienko gry ,ale najwyżej na 2 sekundy i niestety nie zdążyłem zrobić screena bo za szybko znika.No i jak to okienko gry zniknie nic już nie ma...
2.Windowsa mam XP
Spróbuj re-install
Spróbuj re-install
próbowałem reinstall i to nie raz nawet re-download -.-'
a i jeśli to w czymś pomoże to kiedyś mi dragonica działała tak samo gra "Project Powder" która teraz też niechce się włączyć ,a obie gry kiedyś działały =/
jeśli nikt nie pomoże to teraz ściągam wersje iah games może zadziała
A czy od momentu gdy gry jeszcze działały zmieniałeś sprzęt do kompa? (kata graficzna, procesor) Jeżeli tak to najprawdopodobniej nie masz sterowników i musisz je ściągnąć z neta. Jeżeli nie to soryy, ja tu nie pomogę ;]
Pzdro
A czy od momentu gdy gry jeszcze działały zmieniałeś sprzęt do kompa? (kata graficzna, procesor) Jeżeli tak to najprawdopodobniej nie masz sterowników i musisz je ściągnąć z neta. Jeżeli nie to soryy, ja tu nie pomogę ;]Pzdro
robiłem formata o ile dobrze pamiętam O.o sciagne te sterowniki co sa na stronie jeśli pomoże to jestem ci niezmiernie wdzięczny
edit:
"directX" miałem dobrego instalować nie musiałem ... "ATI" ściągłem zainstalowałem ,ale problem nadal jest... no trudno ściągam wersje IAH może będzie lepiej
edit : prosze o helpa nadal nie działa >_<
robiłem formata o ile dobrze pamiętam O.o sciagne te sterowniki co sa na stronie jeśli pomoże to jestem ci niezmiernie wdzięczny edit:"directX" miałem dobrego instalować nie musiałem ... "ATI" ściągłem zainstalowałem ,ale problem nadal jest... no trudno ściągam wersje IAH może będzie lepiejedit : prosze o helpa nadal nie działa >_<
prosze o helpa nadal nie działa >_<
Mam to samo co robic !?
Hej mam problem z dragonica... gdy wciskam "game start" wyskakuje mi ten guard od hackow no narazie ok... po nim jest okienko z grą i nagle sie wyłącza i d*pa -,-' ktoś wie oco chodzi ?