Cześć i czołem!
Ostatnio, wyczerpałem limit darmowych MMORPGów, i postanowiłem odnowić znajomość z grami, które dobrze wspominam.
Tak oto, natrafiłem na grę pt:,,Dragonica,, (dla niewiedzących: jest to trójwymiarowy sidescrollerowy, dungeon crawler, wydawany przez popularnego ziemniaczka) który moim skromnym zdaniem, na dzień dzisiejszy jest najlepszym non-targetowym orpgiem.
Co ta gra zawiera?, tu zgłębiać się nie będę, i odeślę was na stronę główną gry http://en.dragonica.gpotato.eu/ gdzie możecie się w te informacje wyposażyć.
Grę w czasach CBT wspominam bardzo miło, i świetnie było by odnowić stosunki z tą grą, dlatego też chciałbym zebrać jakiś 3 osobowy teamik, aby tą rozgrywkę umilić (znajomość z grą niepotrzebna, gdyż jej mechanizmy są dziecinnie proste).
Tak więc, jeśli ktoś jest zaintersowany dołączeniem do mojego dream teamu killerów, niech napisze tutaj, bądź wystrzeli świecącego PMka w stronę mojej osoby,
ewentualnie napisze na GG które podam teraz, o 39248984.
I na tym, ten post chciałbym zakończyć, zapraszam do spróbowania gry, jeśli jeszcze jej nie próbowaliście, a jeżeli mieliście z nią styczność, to twórcy wprowadzili masę nowości, nowinek, czy jak kto woli.
-Koy.