Dragonnestpolska.pl

Wraz z zbliżającą się premierą Dragon Nest Europe naszła mnie myśl, by stworzyć nową polską stronę poświęconą tej grze. Kiedyś ponoć funkcjonowała podobna, ale jeszcze wtedy nie wiedziałem co to za gra...

Zatem, ideą tej strony jest stworzenie miejsca, gdzie gracze będą mogli zgłaszać swoje problemy, rozmawiać o buildach, samej grze i tak dalej (po prostu polskie community). Może w końcu zbierzemy się na jednym serwerze i go "zdominujemy", poprzez zajmowanie w rankingu gildii pierwszych miejsc. :lol:

Wszystkich zapraszam na stronę: http://dragonnestpolska.pl, a konkretniej na forum, gdzie małymi krokami możemy zacząć coś tworzyć. Na stronie nie będzie reklam ani innych pierdół, a taka strona była po prostu potrzebna. Wybaczcie za bezczelną reklamę, ale jakoś muszę Was o tym poinformować.

Jakie bezczelne... phi ... nie no żart , forum jest o grach mmo jak i strona, chyba masz prawo do reklamowania strony "GRY" , nie "GIER" . Chętnie skorzystam ze strony :P

Na forum pojawia się coraz więcej treści w naszym ojczystym języku, dlatego zapraszam do przeglądania. Mamy zamiar także utworzyć naszą własną polską gildię, jednak na to jeszcze czas. :P

Mam pytanie czy 4 dni po starcie dragon nesta EU będzie można zarejestrować klucz ?? proszę o odpowiedzi

ta

Wraz z premierą gry, nasza strona została zaktualizowana jak i zmodernizowana. Wciąż wiele treści jest do uzupełnienia na stronie, jednak już teraz na forum możecie znaleźć kilka wartościowych poradników jak i buildów. Zachęcam do przeglądania. :)

Stronka działa "jeszcze" czy tylko mi sie nie wyswietla?

Nie działa.

Pisze przecież że zawieszona...

WIadomo cokolwiek czy i kiedy ruszy?

Strona już działała i całkiem nieźle sobie radziła, jednak admin strony (i założyciel pewnej gildii w jednym) nie był zbyt aktywny, część graczy także, chyba oczekiwali czegoś innego od tej gry, w każdym bądź razie projekt upadł, a szkoda.

Strona powinna wrócić do sieci jutro. Serwer na którym jest serwis został zablokowany przez inny projekt, dlatego przez 16 dni strona była uziemiona. Gildia Avalon prawdopodobnie przestała istnieć, jednak community dla aktywnych graczy pozostanie. Dzięki za grę, m.in Fervo i do zobaczenia jutro na dragonnestpolska.pl. :)

Wraz z zbliżającą się premierą Dragon Nest Europe naszła mnie myśl, by stworzyć nową polską stronę poświęconą tej grze. Kiedyś ponoć funkcjonowała podobna, ale jeszcze wtedy nie wiedziałem co to za gra...

Zatem, ideą tej strony jest stworzenie miejsca, gdzie gracze będą mogli zgłaszać swoje problemy, rozmawiać o buildach, samej grze i tak dalej (po prostu polskie community). Może w końcu zbierzemy się na jednym serwerze i go "zdominujemy", poprzez zajmowanie w rankingu gildii pierwszych miejsc. :lol:

Wszystkich zapraszam na stronę: http://dragonnestpolska.pl, a konkretniej na forum, gdzie małymi krokami możemy zacząć coś tworzyć. Na stronie nie będzie reklam ani innych pierdół, a taka strona była po prostu potrzebna. Wybaczcie za bezczelną reklamę, ale jakoś muszę Was o tym poinformować.