Dragon's Call, czyli typowe Via MMO, które możecie porównac do dośc popularnej gry MARGONEM. DC to gra w której możesz bez tchu grind'owac, bądź sobie odsapnąc. Gra jest bardzo prosta, pomimo tego że jest to silnik o grafice 3D z systemem podobny do Margonem, możesz postac przesunąc dokładnie tam gdzie zechcesz. W każdej, dosłownie każdej grze Via jest status życia, many czy też punktów akcji, jak w tej grze. Jednym z większych minusów gry, jest zablokowane MULTIPLAYER/PARTY, czyli grasz samemu męcząc się nad kolejnymi poziomami. Plus jest taki, że jako inny gracz będąc przyjacielem bądź kimś tam... może pomóc ci w walce.
Dragon's Call: Recenzja
To jest recejzja?! Takie krótkie? Słabiutko. MArgonem nie przypomina mi tego w ogóle lecz jest to moja opinia.
eeee
to jest mini opis gry, do recenzji to z żadnej strony nie podobne.
Nie zgodzę się ze zdaniem, w której mówisz, że w KAŻDEJ grze Via WWW jest pasek życia... można teraz zasypać Cię tytułami w których owego paska nie ma.... mam nadzieje, że to zwykły błąd autora i chodziło Ci raczej o Via WWW ale RPG. Nie zapomnij, że są jeszcze RTS'y, sportowe itp.
Dragon's Call (http://dragonscall.com)Jakby nie było, jestem w DC GM'em, pytaj w razie problemów
Za fakt, że jesteś "gm'em" to hańba Ci za tą "recenzje".
Jak jestes taki kozak to sam napisz recenzje, zamiast wystrzeliwac z d*py z tekstem! WTF!?. Powinnienem nazwac to bardziej krotkim wprowadzeniem do gry... a no i h*j mnie to obchodzi ze sa jeszcze inne typy Via i Bla. Hanba to sie okryles probujac mnie zgasic, moze chcesz wiecej to pisz smialo... nie jestem czlowiekiem o cienkim ogniwie czterema slowami MAM NA TO WYJ****

To jest szczerze żałosne w jaki sposób się wypowiadasz. Myślę, że warn powinien być za tak haniebne zachowania. A co do takowej "recenzji" - tak samo jak Sheitah, uważam, że jako GM to bardzo malutko napisałeś. Hmmm powinieneś mieć chyba trochę większą wiedzę o grze.
Popieram przedmówcę. Musisz się liczyć z krytyką wstawiając taki tekst. Ja również często jestem oceniany bardzo krytycznie, lecz biorę to do siebie i staram się pracować nad swoimi tekstami. To samo tyczy się Ciebie. Zamiast przeklinać i rzucać wulgaryzmami, po prostu usiądź nad tą pracą i coś zrób z nią.
Mowisz zebym zmienil nastawienie, zebym przyjmowal krytyke do siebie... wtedy zostane kolejnym codziennym polakiem zupelnie jak wy. Myslisz ze napisze dobra recenzje na tak slabym portalu, z ludzmi ktorym nigdy cos nie pasuje. Jak za krotko to k**wa sam napisz, a nie probuj na mnie zrzucac glupia robote, jakbym nie mial co do robienia!

Jeżeli sądzisz, że www.mmorpg.org.pl to cienki portal to po co w ogóle wchodzisz tutaj? Co do tych wypocin, to nie nazwę tego recenzją, tylko jakimś "dowcipem". Zanim zaczniesz pisać własne recenzje, to zapoznaj się z tym, jak naprawdę powinna wyglądać prawdziwa recenzja, a jak na GM to ty o tej grze nie wiesz nic. Słabiutko! ! !
Boże, człowieku. Jeżeli piszesz tekst(nieważne jaki) to licz się, że znajdzie się chociaż jeden taki co Cie będzie krytykował. Lecz patrząc po tym co Ty napisałeś to większość się bedzie przyczepiać. W rej recenzji nic nie ma. Tylko króciutki opis i to wszytko. Recka wymaga troche zaangażowania, a nie - oo, nudzi mi się ide napisac recejzje i na pewno zbiore nagrody. Tak nie ma. Postaraj się troche, a nie teraz się próbujesz poprostu wykecic z tego, że napisałeś recenzje taką a nie inną.
Jak jestes taki kozak to sam napisz recenzje, zamiast wystrzeliwac z d*py z tekstem! WTF!?. Powinnienem nazwac to bardziej krotkim wprowadzeniem do gry... a no i h*j mnie to obchodzi ze sa jeszcze inne typy Via i Bla. Hanba to sie okryles probujac mnie zgasic, moze chcesz wiecej to pisz smialo... nie jestem czlowiekiem o cienkim ogniwie czterema slowami MAM NA TO WYJ****Dwa warny, za wulgaryzm jeden i drugi za ton wypowiedzi. - Dzz'
Mowisz zebym zmienil nastawienie, zebym przyjmowal krytyke do siebie... wtedy zostane kolejnym codziennym polakiem zupelnie jak wy. Myslisz ze napisze dobra recenzje na tak slabym portalu, z ludzmi ktorym nigdy cos nie pasuje. Jak za krotko to k**wa sam napisz, a nie probuj na mnie zrzucac glupia robote, jakbym nie mial co do robienia!
Jak na GM`a jesteś bardzo miły...
Nie przypomina to margonem w 0%ach no chyba że obie gry są via.
Skończmy temat
Temat został zamknięty. Powód: Zamykam temat.
Dragon's Call, czyli typowe Via MMO, które możecie porównac do dośc popularnej gry MARGONEM. DC to gra w której możesz bez tchu grind'owac, bądź sobie odsapnąc. Gra jest bardzo prosta, pomimo tego że jest to silnik o grafice 3D z systemem podobny do Margonem, możesz postac przesunąc dokładnie tam gdzie zechcesz. W każdej, dosłownie każdej grze Via jest status życia, many czy też punktów akcji, jak w tej grze. Jednym z większych minusów gry, jest zablokowane MULTIPLAYER/PARTY, czyli grasz samemu męcząc się nad kolejnymi poziomami. Plus jest taki, że jako inny gracz będąc przyjacielem bądź kimś tam... może pomóc ci w walce.