Dragon's Dogma Online

Szukam ludzi do wspólnej gry w Dragon's Dogma Online, na wszelkie pytania odpowiem dotyczące instalacji itp.

A gdzie grasz? Przecież to niedostepne w EU :D Jakie masz pingi u tych azjatów?

Weź jeszcze napisz coś o grze? Ciekawa? Podobna do czegoś? :D

Hmm od czego by tu zacząć ;p mam 34 lvl wiec wszystkiego nie wiem a max jest 70

VPN obowiązkowy bo inaczej nie pogramy bo gra jest z Japonii

Patch ENG jest na poziomie wiec questy da się robić i poznać mechanikę gry

W mieście widzimy innych graczy a jak tylko wyjdziemy z miasta to robi się automatycznie prywatna gra i gramy sami chyba ze ktoś jest z nami w party

Jest spory świat do zwiedzenia i jeszcze więcej dongów gdzie czeka na nas wymagający boss

Przyjemny crafting i czasochłonny bo trzeba zebrał materiały a to nie takie proste jak narazie chyba ze mamy kase to na AH sie cos znajdzie zawsze

Materiały można kupić na AH ale juz nie arrmor, weapon itp. przynajmniej nic takiego nie znalazłem

Gra żeby nie było nam smutno na jednym z niższych poziomów daje nam NPC jako kompana który biega z nami jak inny gracz w pt. możemy go obierać, wybierać skile itp

Fabuła.. ciężko mi coś powiedzieć bo tam patch ENG już nie dociera ale filmiki zacne ;p

A co do grafiki to wygląda jak Dragon's Dogma: Dark Arisen

Gra ma wsparcie dla Pada i to chyba tyle lepiej by było obgadac to jak pisac Skype: Psikus68 Dla zainteresowanych

Zapraszamy do gry. Nie obawiać się PINGu ! Jest idealny. Naprawdę warto grafika,dynamika,podział klas, ciężkie walki, unikatowa rozgrywka. Takiego MMORPG jeszcze nie było. Polecam spróbować sam daje 9/10 i stawiam ją na równi z Dark and Light na, którego czekam. Wpadajcie na skype albo dajcie znać tu to się ts ogarnie.

Jak ktoś powie mi co gdzie jak ściągnąć to się piszę :)

Wyślę Ci link na pw bo nie chce złamać przypadkiem regulaminu. : )

Chętnie zagram, oczywiście jeżeli dalej szukacie.

Również się na to piszę.

Piszcie jak coś na pw podam namiary na ts i powiem co i jak ogarnąć ; )

Szukam ludzi do wspólnej gry w Dragon's Dogma Online, na wszelkie pytania odpowiem dotyczące instalacji itp.

Nadal Aktualne ?