Dragon's Jewel Fang

Mam problem odnośnie kryształu, jaki dostajemy z Questa przed zabiciem Diago. Krystzał ma nam pomóc w pokonaniu go. Mam odpowiedni Dust oraz miejsce w broni, a jednak nie mogę w nią zaaplikować kryształu. Zna ktoś przyczynę i wie co na to poradzić?

Mam ten sam problem właśnie... :(

Masz w broni - special jewel?(taki złoty slocik) bo chyba takiego potrzeba żeby wsadzić go oraz on jest on + jakiegoś lv i jak ci tam np pisze above 33lv to nie wsadzisz go w broń poniżej 33lv i musisz mieć broń na +33

Dokładnie. Do specjalnych kamieni musisz mieć bron ze złotym slotem. Takie bronie są dostępne zazwyczaj kolo jakiegos dunga albo pvp map.

No to w takim razie, jeśli koło PvP map, to dlaczego posiadając miecz z White Yeti Tribe w Mt.Eda nie mam złotego slota? Może to jednak nie jest ustalone, że koło Dungeonów i PvP zone?

Najczęściej złoty slot mają bronie rare na +33 lv i wszystkie na 35 prawie

Mam problem odnośnie kryształu, jaki dostajemy z Questa przed zabiciem Diago. Krystzał ma nam pomóc w pokonaniu go. Mam odpowiedni Dust oraz miejsce w broni, a jednak nie mogę w nią zaaplikować kryształu. Zna ktoś przyczynę i wie co na to poradzić?