Dostal bana bo dostal reporta. Kiver to sofar aka sandworm aka mojekontoXXX.
DP jest slaba gra i kazdy to potwierdzi ten kto w to gral.
Dostal bana bo dostal reporta. Kiver to sofar aka sandworm aka mojekontoXXX.
DP jest slaba gra i kazdy to potwierdzi ten kto w to gral.
Dostal bana bo dostal reporta. Kiver to sofar aka sandworm aka mojekontoXXX.DP jest slaba gra i kazdy to potwierdzi ten kto w to gral.
To jak ty wbiłeś 3 postacie na 60 poziom grając po 15h przez 2 miesiące?
Weź człowieku przestać, mieliśmy beka z twojego filmu w gildii i twojego pierdzielenia głupot i kłamstw. Nawet nie potrafisz przeczytać poprawnie liczby a bierzesz się za recenzowanie i hejtowanie. Najgorszy typ człowieka, zwykł idiota bełkoczący o czymś o czym nie ma podstawowej wiedzy - wybacz ale nie stwierdziłem tego tylko ja.Ta, działka kosztowała 3 mln a nie 30... ale mniejsza z tym.Masz 31 level i komentujesz PVE gry która ma 80 poziomów, hmmm w sumie to mając 31 level ukończyłeś mapę startową ale to jeszcze nic.PVP nie istnieje bo wielki krytyku wszedłeś do poratlu na mapy pvp które nie są wydane... ale ty wiesz lepiej ok. Podajesz że działki kosztują 30kk mimo że kosztowały 3kk (obecnie 600k). Bijesz pojedynczego moba na niewydanej mapie i podniecasz się tym jakbyś zabił bossa. To jest człowieku mob i klasą rangerową zabijesz w każdej grze moba 10-20+ leveli wyzszego.AI mobów... Ta bierz jednego i narzekaj... Instancje są tak skonstruowane jak i mapy że obok siebie jest po 5 mobów a na PVP są tylko porozstawiane aby nabijać DSPointy ale ty pewnie nie wiesz co to jest.Wohoho 31 level i ocenia PVP xD Super ziomuś tylko, ze masz odblokowaną 1/2 skille i nie masz pojęcia o PVP.Dalej to samo pierdzielenie i solowanie inst na poziomie easy przystosowanym do solowania... Masz 3 wyjścia:1.Zabij się albo się nie rozmnażaj2.Usuń ten film (najlepiej całe konto) i przystań się ośmieszać bo nie posiadasz podstawowej wiedzy (3/4 filmiku na mapie która nie jest wydana)3.Nie zgrywaj recenzenta gdy jesteś zwykłym debilem nie mąjacym pojecia o MMO.NIE ZNAM SIĘ TO SIĘ WYPOWIEM. Ale w DP nie da się dodawać statystyk O_o Widzę, ze tutaj większość to sami inteligenci.
Fanboy ftw Nie mam czasu na Ciebie ( last post ) raguj dalej napewno ci to pomoze wybronic swoja "epicka" gre . Po pierwsz co mnie obchodzi to że "te" mapy nie są wydane ? To po co jej dodali ? Miałem się podniecać ( hmm nie wiem gdzie ty podniete masz w tym komantarzu ) tym że moby maja AI na poziomie slimaka? Co za różnica na jakiej mapie je biłem ? Jak każdy mob ma to samo ? Next nie spotkałem gry w której klasą range można z taka łatwościa zabic moba 20-30 lvl większego . Co z tego że jest 5 mobó obok sibei skoro te 5 działa tak samo jak jeden , czyli totalne debile ( róznica taka że dłużej z nimi biegasz ) ? PvP oceniałem po streamch ludzi z 60 lvl ^^ Zacytuje Tobą "Ale co ty tam wiesz..." . Tak samo solowanie instancji oraclem ^^ A teraz zarzucaj swoje argumenty w pustke żegnam ...
Fanboy ftw Nie mam czasu na Ciebie ( last post ) raguj dalej napewno ci to pomoze wybronic swoja "epicka" gre . Po pierwsz co mnie obchodzi to że "te" mapy nie są wydane ? To po co jej dodali ? Miałem się podniecać ( hmm nie wiem gdzie ty podniete masz w tym komantarzu ) tym że moby maja AI na poziomie slimaka? Co za różnica na jakiej mapie je biłem ? Jak każdy mob ma to samo ? Next nie spotkałem gry w której klasą range można z taka łatwościa zabic moba 20-30 lvl większego . Co z tego że jest 5 mobó obok sibei skoro te 5 działa tak samo jak jeden , czyli totalne debile ? PvP oceniałem po streamch ludzi z 60 lvl ^^ Zacytuje Tobą "Ale co ty tam wiesz..." . Tak samo solowanie instancji oraclem ^^
Tak jak podejrzewałem ponowny ataka argumentum ad personam i popis nieskazitelnej ignorancji.
Jestem fanboyem bo przedstawiłem ci dowody na twoje debilne zarzuty? Nie rozumiem, moze mi to wytłumaczysz?
Dodali wyspy bo to OPEN BETA chcąc pokazać ludziom jak to wygląda żeby przedstawiali swoje sugestie?
AI AI AI tylko, że jak zaatakuje cie 5 mobów to już masz atak szybkości twojej ciagle powiększającej się głupoty i fuszerki. Atakujesz z dwa/trzy moby a nastepne 2 zachodza cie od tyłu i cie stunuja dlatego combat w DP jest świetny bo nie można stać w miejscu. To jest gra nastawiona na walke z wieloma przeciwnikami. Tak było zawsze w mmo i tak będzie bo zwiększa to możliwosć elementu taktycznego ale komu ja to tłumacze. Zapomniałem wspomnieć ze mob /=/ elita /=/ boss ale czy ty w ogóle znasz ten podział mistrzu?
Byłeś na instancjach grupowych? Oh nie... A dlaczego? Bo pajacu nie wbiłeś nawet 39 levela a to własnie na 39 levelu jest pierwsza instancja grupowa... Oh ale przecież ty masz 31... I ty chcesz coś oceniać?
Zabij się, nie ma dla ciebie ratunku. Myślałem, że się opamiętasz ale jesteś za przeproszeniem doszczętnym kretynem nie potrafiącym przyznać się do własnego błędu.
No i czekam na tę odpowiedz dlaczego jestem fanboyem...
chlopaki... gra nie jest p2w bo mozna kupowac za muszelki a je zdobywa sie za free po za tym na wersji NA ma sie za free 180 SC... jedyny minus gry to brak PvP reszta jest super
chlopaki... gra nie jest p2w bo mozna kupowac za muszelki a je zdobywa sie za free po za tym na wersji NA ma sie za free 180 SC... jedyny minus gry to brak PvP reszta jest super
Ja mam trochę więcej do zarzucenia tej grze (nie takie banały jak Pan mądraliński z 31lvl) jednak widziałem, że powstała nawet ankieta i wszystko wskazywało na to, że to co mi teraz nie pasuję mają zamiar zmienić (większy roleplaying i dodanie normalnego aggro). A nawet we wtorkowym patchu mają wgrać sporo ciekawych rzeczy - co dla mnie najwazniejsze: licznik dmg na bossach
Kivier jesteś za***isty ^^ Pokazuj swoją "dojrzałośc" dalej . Zrób jeszcze 10 kont na yt i minusuj moje all filmy bo 7 to za mało ^^ Poproś kolegów z twoje gildi więcej minusów 100 ? Chalenge accepted? Myślisz że tym zrobisz mi na złość? Niezły rage kid z Ciebie .. Robić fikcyjne konta na YT żeby tylko zminusować all co się da ... Gz dla Ciebie ^^ Ale się uśmiałem przynajmniej . Dajez dajesz poniżej 100 ma nie być ... Pokaż co potrafisz
Kivier jesteś za***isty ^^ Pokazuj swoją "dojrzałośc" dalej . Zrób jeszcze 10 kont na yt i minusuj moje all filmy bo 7 to za mało ^^ Poproś kolegów z twoje gildi więcej minusów 100 ? Chalenge accepted? Myślisz że tym zrobisz mi na złość? Niezły rage kid z Ciebie .. Robić fikcyjne konta na YT żeby tylko zminusować all co się da ... Gz dla Ciebie ^^ Ale się uśmiałem przynajmniej . Dajez dajesz poniżej 100 ma nie być ... Pokaż co potrafisz
Ciągle czekam na odpowiedz dlaczego nazwałeś mnie fanboyem i dlaczego wciąż kłamiesz? Nie zmieniaj tematu jakimś minusowaniem, nie moja wina, że robisz gówniane filmy o grach o których nie masz pojęcia i nikt cie nie lubi bo na siłe szukasz atencji jakiś pryszczatych gimnazjalistów z forum o gierkach... Ba ty o MMO nie masz pojęcia.
Dziwisz się why nazywam cię fanboyem skoro jak coś złego napisałem na temat dP to ty robisz 10 kont na yt żeby zminusować mi 8 filmów Jeszcze się dziwisz? Nie mam pytań .. Kłamie hmm wszystko masz na filmiku jak może obraz kłamać ? Więcej kont dajesz do 100 ... Nikt mnie nie lubi to chyab Ty i twoje 1000 kont
Dziwisz się why nazywam cię fanboyem skoro jak coś złego napisałem na temat dP to ty robisz 10 kont na yt żeby zminusować mi 8 filmów Jeszcze się dziwisz? Nie mam pytań .. Kłamie hmm wszystko masz na filmiku jak może obraz kłamać ? Więcej kont dajesz do 100 ...
To, że Myśliciel nie ma co robić to nie moja wina. Jednak nazwałeś mnie fanboym przed rzekomym minusowaniem i chciałbym się dowiedzieć dlaczego.
Kłamie hmm wszystko masz na filmiku jak może obraz kłamać ?
Twoje zachowanie jest godne pożałowania albo jesteś kretynem ale o tym już nie raz wspomniałem.
Bo bronisz tej gry rękami i nogami . Teraz ci pasuje skończmy już na tym ok ... Już mi się nie chce prowadzić tej wojny . Dla ciebie DP jest fajne dla mnie NEI end topic
crracked zamknij temat, bo się offtop robi i bluzganie. Założyciel tematu chyba dostał odpowiedź. Grę trzeba po prostu sprawdzić żeby się przekonać czy się spodoba, bo opinie są skrajne. No i trzeba przeboleć brak PvP które się pojawi za jakiś czas.
Bo bronisz tej gry rękami i nogami . Teraz ci pasuje skończmy już na tym ok ... Już mi się nie chce prowadzić tej wojny . Dla ciebie DP jest fajne dla mnie NEI end topic
Nie, dlaczego mamy kończyć?
Przedstawiłem ci fakty i odpowiedziałem kontrargumentami na twoje zarzuty mijające się daleko z prawdą. To robi ze mnie fanboya? Każdy kto mówi prawdy jest fanboyem? Tak? No bardzo ciekawe.
Jeśli nie to czekam na rzetelną odpowiedz a nie lakoniczny bełkot próbując uciec od dyskusji.
To TY kłamałeś, sugerowałeś nieprawdę i odwaliłeś kawał dobrej fuszerki i pokazałeś swoją niewiedze wiec to nie JA jestem fanboyem ale TY jesteś durnym "hejterem" lub fanboyem swojej głupoty. Wybierz jedno a jeśli nadal się nie zgadzasz to czekam.
No i trzeba przeboleć brak PvP które się pojawi za jakiś czas.
18 września.
Można zamknąć ale ja czekam na PW od Pana Brody z wyjaśnieniami.
Chłopaki, bez rejdżu, spokojnie, jednym się podoba innym nie i tyle Grałem w RoM'a , to jest też gra spod skrzydeł jego twórców, więc było wiadomo, że będzie trzeba trochę płacić, ale tylko dlatego, żeby szybciej stać się lepszym. W RoM'a grałem ok. 3 lat, co prawda wysyłałem smsy i pare razy PSC, ale wszystko to co kupiłem za diamenty można było kupić od ludzi za golda, trzeba było poświęcić po prostu trochę więcej czasu farmiąc instancje. Myślę więc, że nie koniecznie jest to P2W, bo jak już powiedziałem,wszystko można osiągnąć za darmo, a prawdziwe pieniądze jedynie przyspieszą ten proces. Aha, no i fakt, że nie powinni wypuszczać niedokończonej w 65% gry, i bronić się ciągle tym, że to beta, no ale... to beta! Mam nadzieję, że później będzie lepiej. I powtarzam, bez spin panowie, spokojnie
EDIT: Może nie tyle zamykać temat, co "zamknąć" tych, których jak powiedział blaumro, wypowiedzi są skrajne
Chłopaki, bez rejdżu, spokojnie, jednym się podoba innym nie i tyle EDIT: Może nie tyle zamykać temat, co "zamknąć" tych, których jak powiedział blaumro, wypowiedzi są skrajne
Tu nie chodzi o to czy się podoba czy nie ale o rozprowadzanie kłamstw co T4l4r robi nagminnie. Troche mi nerwy puściły, ile można słuchać tych głupot.
btw. ja obecnie nawet nie gram w Dragon's Prophet wooo szok, cyrk, skandal, niedowierzanie.
Czy ja wiem czy mnie da się zamknąć...
Za bardzo was poniosło, temat zamykam i po warnie na ochłodę.
Siemanko. Ostatnio znowu szukam dobrego MMO. Jakiś miesiąc temu odpaliłem Dragon's Prophert, ale pograłem chwilę i skreśliłem tą grę, sam nie wiem czemu, może dlatego, że wtedy miałem w co grać. Otóż moje pytanie brzmi, czy ktoś kto gra w DP może mi trochę o tej grze opowiedzieć, czy opłaca się grać, ilu gra ludzi, jak wygląda gra na wyższym lvlu? Z góry dzięki i pozdrawiam