http://www.onlinewelten.com/win/1505-400-closed-beta-keys-dragons-prophet/#
Niemiecka strona, ale klucze jeszcze są.
http://www.onlinewelten.com/win/1505-400-closed-beta-keys-dragons-prophet/#
Niemiecka strona, ale klucze jeszcze są.
Jeśli macie już grę, to zapraszam do gildii RAMPAGE!
klucze działają potwierdzam
tylko server teraz im chyba zdechł ( 200 nowych osób próbowało się logować zapewne )
Piszcie Wasze nicki, może uda mi się jakoś pomóc
@EDIT: Wszystkich chętnych do wspólnej gry zapraszamy na ts3.novasociety.com i na samym początku widnieć będzie piękny napis "Dragon Prophet" oraz pewien pro gracz tam siedzi.
Do usłyszenia!
Mam nick Aaralyn, możecie mnie dodać do jakiejś tam gildii .
byłoby miło jakbym miał kluczyk, chętnie bym pograł, no ale cóż, tłumacz ani "znajomość" języka niemieckiego ni w ząb nie pomaga ;_; szkoda.
w sumie ta strona ich wygląda teraz inaczej albo klucze wyszły albo za dużo osób brało po kilka ;P
Aktualnie chyba serv im padł
U Niemców klucze się skończyły.
lisek pocztę sprawdź masz niespodziankę ^ ^
Mam jeden kluczyk, mogę komuś dać tak w sumie..
DZIĘKUJĘ !!!!! ;*****
jak ty taki dobry to i ja też mogę jakiś dać
Akurat jestem dziewczyną, czas uzupełnić profil czy coś .
Lis, to nadal potrzebujesz?
nie nie nie już dziękuję, dostałem właśnie kluczyk od Xeir, także niech czeka na innego szczęśliwca, ale dziękuję Gehenna.
tak w ogóle, Cureon skoro tak ludzi szukasz to możesz założyć temat na oficjalnej stronę dragon prophet i tam szukać rekrutować, jak nie to na FanPag'u co niedawno powstał
Sprawa wygląda tak niby mam wejście na cbt nawet potwierdzoną mailem od twórców. Lecz przy próbie zalogowania wyskakuje mi unkown error (-1) ktoś wie jak to naprawić???
Kiedy próbuję sie zalogować to mam nieskończone "Connecting"... ktoś ma podobnie ? (jako loginu trzeba użyć e-maila, tak?)
Używamy Emailu i Hasła
Server jest teraz offline ( na forum nowe działy macie na oficjalnej stronie , i już ludzie o to pytają )
Jest maintenance, nie podali eta zakończenia więc..
Akurat jak wróciłam z zajęć i miałam ochotę sobie pograć, osom ,