Dragons Prophet - beta key

http://www.onlinewelten.com/win/1505-400-closed-beta-keys-dragons-prophet/#

Niemiecka strona, ale klucze jeszcze są.

Jeśli macie już grę, to zapraszam do gildii RAMPAGE! :)

klucze działają potwierdzam :)

tylko server teraz im chyba zdechł ( 200 nowych osób próbowało się logować zapewne )

Piszcie Wasze nicki, może uda mi się jakoś pomóc :D

@EDIT: Wszystkich chętnych do wspólnej gry zapraszamy na ts3.novasociety.com i na samym początku widnieć będzie piękny napis "Dragon Prophet" oraz pewien pro gracz tam siedzi.

Do usłyszenia!

Mam nick Aaralyn, możecie mnie dodać do jakiejś tam gildii :P.

byłoby miło jakbym miał kluczyk, chętnie bym pograł, no ale cóż, tłumacz ani "znajomość" języka niemieckiego ni w ząb nie pomaga ;_; szkoda.

w sumie ta strona ich wygląda teraz inaczej albo klucze wyszły albo za dużo osób brało po kilka ;P

Aktualnie chyba serv im padł :P

U Niemców klucze się skończyły.

lisek pocztę sprawdź masz niespodziankę ^ ^

Mam jeden kluczyk, mogę komuś dać tak w sumie..

DZIĘKUJĘ !!!!! ;*****

jak ty taki dobry to i ja też mogę jakiś dać :P

Akurat jestem dziewczyną, czas uzupełnić profil czy coś :P.

Lis, to nadal potrzebujesz?

nie nie nie już dziękuję, dostałem właśnie kluczyk od Xeir, także niech czeka na innego szczęśliwca, ale dziękuję Gehenna.

tak w ogóle, Cureon skoro tak ludzi szukasz to możesz założyć temat na oficjalnej stronę dragon prophet i tam szukać rekrutować, jak nie to na FanPag'u co niedawno powstał ;)

Sprawa wygląda tak niby mam wejście na cbt nawet potwierdzoną mailem od twórców. Lecz przy próbie zalogowania wyskakuje mi unkown error (-1) ktoś wie jak to naprawić???

Kiedy próbuję sie zalogować to mam nieskończone "Connecting"... ktoś ma podobnie ? (jako loginu trzeba użyć e-maila, tak?)

Używamy Emailu i Hasła

Server jest teraz offline ( na forum nowe działy macie na oficjalnej stronie , i już ludzie o to pytają )

Jest maintenance, nie podali eta zakończenia więc..

Akurat jak wróciłam z zajęć i miałam ochotę sobie pograć, osom :P,