Dragons Prophet - beta key

Witam wszystkich

z n/w stronki mozna otrzymać (zarezerwować ?) klucz do CB.Jest warunek, osoba musi byc z krajów UE podanych w poście

dzisiaj ostatni dzień , nawet nie mogę sprawdzić czy są jeszcze dostępne .... dlatego proszę kogoś przebywającego na "wyspach" lub w innych krajach o sprawdzenie i jeśli to nie sprawi kłopotu o JEDEN KLUCZ dla mnie....

Z góry dziękuje

Pozdrawiam all graczy i zyczę high exp-a

http://www.curse.com...et-eu-beta-keys

sprawdzałem na proxy z UK i Francji (przy koncie z UK) - nie pykło, więc klucza Ci nie dam:(

proponuję poczekać do tej środy na otwarty Stress Test

Może to nie klucz, ale mogę udostępnić dostęp do konta, które jest od jakiegoś czasu w becie. Co prawda miałam gdzieś jakiś klucz, ale za cholerę nie mogę go znaleźć x_o. Więc jak jesteś chętny to uderzaj na pw.

Jeśli już zakładacie tematy to sprawdźcie czy w ogóle można klucz zdobyć...

"This Giveaway has Ended"

W czwartek po stress teście będzie duża fala kluczy.

Jeśli już zakładacie tematy to sprawdźcie czy w ogóle można klucz zdobyć..."This Giveaway has Ended"

gdybym mógł sprawdzic , to nie zakładałbym tematu.Kłania sie czytanie ze zrozumieniem....

z mojego Ip nie można było ze strony odczytac czy są wolne key-e czy nie..

Dla mnie nic specjalnego. Na tle innych gier, wyróżnia ją tylko "system smoków" oraz dosyć ciekawy system sterowania. Nigdy nie oceniam gier na podstawie grafiki, ale w tym tytule ona nie powala. Plusem dla mnie jest możliwość samodzielnego przydzielania punktów do statystyk, których mamy całkiem sporo. Zaznaczę, że to tylko moja subiektywna opinia. To dopiero beta, więc może się ona zmienić.

Dla mnie nic specjalnego. Na tle innych gier, wyróżnia ją tylko "system smoków" oraz dosyć ciekawy system sterowania. Nigdy nie oceniam gier na podstawie grafiki, ale w tym tytule ona nie powala. Plusem dla mnie jest możliwość samodzielnego przydzielania punktów do statystyk, których mamy całkiem sporo. Zaznaczę, że to tylko moja subiektywna opinia. To dopiero beta, więc może się ona zmienić.

Oj wyróżnia się i to mocno najważniejszą rzeczą czyli end-gamem, polecam wbić ~30 poziom bo masz rację co do grafiki - na początku może przerazić ale z każdą mapą jest coraz lepiej. Już nie skomentuję przerażającego tutoriala ale pisałem o tym już nie raz.

Zastanawia mnie tylko, w jakim stopniu gracz zależny będzie od IS. Mam nadzieję, że nie będzie to kolejny tytuł Pay4Win.

Zastanawia mnie tylko, w jakim stopniu gracz zależny będzie od IS. Mam nadzieję, że nie będzie to kolejny tytuł Pay4Win.

Będzie ale dość dobry (nie oszukujmy się 99% gier F2P to zawsze P2W).

Diasami możesz wynająć smoka do przerabiania surowców na 6 godzin+ (około 50d) (darmowa opcja to bieganie do stajni i włączanie go od nowa)

Wskrzesić się (pewnie z jakimś 15 minutowym cooldownem) (10d) - mam nadzieje, że nie będzie to możliwe na dungeonach ale w sumie i tak po śmierci się w nich respimy.

I najbardziej zastanawiające większe szanse na przerabianie eq w innych kolorach - nie wiem moze na end-game będą miały podobne szanse na powodzenie w złocie gdy itemki będą miały ten sam kolor i poziom ale obecnie jest dość spora róźnica i lepiej zapłacić 1 dias niż ryzykować stracenie dury.

W IS - podobno same domy, meble, stroje, runki, wierchowce itd.

Nie jest to najgorszy system bo za ~50 złoty dostajemy około 2000 diamentów więc spokojnie będzie to starczało na kilka miesięcy przerabiania eq chociaż prawdopodobnie juz w open becie dostanie kazdy 1k dias gratis tak jak to jest w TW.

Co do grafiki to tutaj mozesz zobaczyć już mocno dopracowane wyższe strefy zresztą widać to z każdą mapą jak i instancją:

Fajnie by było, gdyby była możliwość kupowania dias za walutę którą można zdobyć w grze.

Fajnie by było, gdyby była możliwość kupowania dias za walutę którą można zdobyć w grze.

Na pewno będzie opcja prezentów w IS, niestety te rzeczy które wymieniłem można zdobyć jedynie przez doładowanie ale na to też jest sposób - kupowanie smsów za gold od innych graczy.

Sandworm, jeśli jeszcze nie masz to wbijaj do naszej gildii, przyda się jakaś pomoc.. xD

Postać mi się zbugowała po wylogowaniu się 12stego na nowej mapie :P

36 poziom miałem.

Oj tam, ciśnij od nowa :D

Wolę poczekać z nową postacią do open bety :P

Btw. wiecie jak wbić 25 poziom+? Bo musiałem to tłumaczyć w grze wielu osobom.

Damy radę :>

Dla pewności napiszę B)

Jeśli zaczynaliście na Bakrze robicie wszystkie q i ostatecznie kończycie na ~25 poziomie, potem jedziecie do głównego pierwszego miasta i tam statkiem latającym przenosicie się do Satumy (następna strefa startowa). Robicie tam questy i musicie skończyć na minimum 29 levelu. Gdy go macie przenosicie się statkiem z ostatniej wioski w Satumie do małego Laedis, tam robicie q (wbijecie około 31) i wtedy przez morze po teksturach musicie przepłynąć do dużego Laedis.

Oczywiście ta wersja obowiązuję jeśli nadal nie odbugowano questów i przystani.

Jeśli zaczynacie w Satumie to podobnie tylko po skończeniu w Bakrze questów wracacie do Satumy i tam przenosicie się do Laedis.

No i przydałoby się zapisywać wszystkie punkty transportowe zwłaszcza w małym Laeids (kółeczko z krzyżykiem na mapie).

http://www.gameswelt.de/dragons-prophet/gewinnspiel/wir-verlosen-200-keys-zur-beta-von-dragons-prophet,992

Znalazłem niedawno, klucze powinny jeszcze być.

Rascus dzieki wielkie beta key był :))) Teraz tylko pobrać clienta i grać :)))