Zastanawia mnie tylko, w jakim stopniu gracz zależny będzie od IS. Mam nadzieję, że nie będzie to kolejny tytuł Pay4Win.
Będzie ale dość dobry (nie oszukujmy się 99% gier F2P to zawsze P2W).
Diasami możesz wynająć smoka do przerabiania surowców na 6 godzin+ (około 50d) (darmowa opcja to bieganie do stajni i włączanie go od nowa)
Wskrzesić się (pewnie z jakimś 15 minutowym cooldownem) (10d) - mam nadzieje, że nie będzie to możliwe na dungeonach ale w sumie i tak po śmierci się w nich respimy.
I najbardziej zastanawiające większe szanse na przerabianie eq w innych kolorach - nie wiem moze na end-game będą miały podobne szanse na powodzenie w złocie gdy itemki będą miały ten sam kolor i poziom ale obecnie jest dość spora róźnica i lepiej zapłacić 1 dias niż ryzykować stracenie dury.
W IS - podobno same domy, meble, stroje, runki, wierchowce itd.
Nie jest to najgorszy system bo za ~50 złoty dostajemy około 2000 diamentów więc spokojnie będzie to starczało na kilka miesięcy przerabiania eq chociaż prawdopodobnie juz w open becie dostanie kazdy 1k dias gratis tak jak to jest w TW.
Co do grafiki to tutaj mozesz zobaczyć już mocno dopracowane wyższe strefy zresztą widać to z każdą mapą jak i instancją: