Jedna z niewielu gier jakie znam w której to US nawala, gram od CB, więc wiem co mówię. Podczas bety EU non-stop rozdawali masę bonusów, wprowadzano nowe smoki itp, a US nie dostawało praktycznie nic. Chociaż warto wspomnieć, że beta w EU zakończyła się najszybciej, a gra wystartowała nie do końca poprawiona (ale teraz już wszystko jest okey). Za wersję US odpowiada ''SONY'', a za wersję EU odpowiedzialne jest ''Infernum''. Mimo wszystko US jeśli chodzi o tą grę to jest zacofany nie wiem z czego to wynika, może SONY jest zajęte czymś innym, natomiast Infernum w całości skupia się na Dragon's Prophet i cały czas coś się dzieje, co pare tygodni wychodzą większe update'y, jakieś zniżki, bonusy itp itd. Tak czy siak polecam EU, a serwer to jak wolisz, polacy grają na Osirze, albo Kleiosie. Osira jest trochę starsza, ja na niej gram, a Kleios jest trochę młodszym serwerem, ale na tym etapie gry to już naprawdę nie robi różnicy, bo ilość ludzi na obu jest już teraz mniej więcej wyrównana, a dungeony i tak możesz robić z ludźmi z innych serwerów.