Dragon's Prophet - gra sama się wyłącza

Witam, wczoraj wieczorem pobrałem tą grę. Grałem około 3-4 h i wszystko było w najlepszym porządku. Lecz dzisiaj po włączeniu odrazu się wyłaczyła,bez zadnego komunikatu i dzieje się to w losowych momentach, ale jak narazie udało mi się jedynie zobaczyć ekran wpisywania loginu i hasła. Czy ktos ma podobny problem, lub pomysł jak go rozwiązać? Ustawienia mam na maksymalnych, ale nie jest to problemem gdyż korzystam z geforce 660ti. Podkreslam że wczoraj było wszystko ok.

@edit, Skany i defragmentacja to u mnie rzecz codzienna. Wszystko sie samo robi o 22 więc tu raczej problemu nie ma

Reinstal na pewno pomoże ale zanim to zrobisz spróbuj wykonać inne kroki. Przeskanuj antywirusem komputer, poczyść dyski (polecam CCleaner), w wolnej chwili włącz defragmentację dysków. Po tych operacjach uruchom ponownie komputer. Na chwilę obecną tylko tyle przychodzi mi do głowy. Najwyżej potem przy edytowaniu posta dodam kilka opcji jeśli dalej będziesz miał problemy.

Spróbuj grać w trybie okna.

@Aikosh https://forums.station.sony.com/dragonsprophet/index.php?threads/game-just-closes.6506/

w oknie także nie działa

@edit.

Kluczem do działania był wlączony w tle steam

Witam, wczoraj wieczorem pobrałem tą grę. Grałem około 3-4 h i wszystko było w najlepszym porządku. Lecz dzisiaj po włączeniu odrazu się wyłaczyła,bez zadnego komunikatu i dzieje się to w losowych momentach, ale jak narazie udało mi się jedynie zobaczyć ekran wpisywania loginu i hasła. Czy ktos ma podobny problem, lub pomysł jak go rozwiązać? Ustawienia mam na maksymalnych, ale nie jest to problemem gdyż korzystam z geforce 660ti. Podkreslam że wczoraj było wszystko ok.

@edit, Skany i defragmentacja to u mnie rzecz codzienna. Wszystko sie samo robi o 22 więc tu raczej problemu nie ma