Dragon's prophet Satuma

Witam ! Grałem w Dragon's prophet w trakcie open bety po jakiś 3 miesiącach zacząłem znów grać i znalazłem się w całkowicie innej lokacji ale mam quest w Satumie czyli prawdopodobnie startowej lokacji podczas open bety . Jak się tam teraz dostać ?

Niestety startowe lokacje zostały zamknięte przy premierze musisz wywalić te questy wszystkie i zacząć robić na nowej lokacji. po prostu było za mało graczy a za dużo powierzchni dlatego podjęto takie działania lokacja startowa która jest dostępna dla wszystkich to Puretia a potem Leadis ja takiego problemu nie miałem bo w niej zacząłem od razu.

Napisz mi na pw jeżeli potrzebujesz pomocy dodamy się na skype, założy się jakąś gildię polską :D

Jest może możliwość usunięcia questa z tamtej lokacji , bo on sie zalicza do tych tzw. ,,Main questów'' a ich się nie da chyba usuwać?

a nie masz żadnych main questów w puretia ? bo jeżeli nie możesz usunąć to po prostu to zostaw i próbuj robić inne questy.

Jak jest z populacja w tej grze po sie zastanawialem czy nie sciagnac sobie tej gry?

No więc tłoków nie ma jednak widać że ludzie grają.

Ja osobiście gram na serwerze kleios

Witam ! Grałem w Dragon's prophet w trakcie open bety po jakiś 3 miesiącach zacząłem znów grać i znalazłem się w całkowicie innej lokacji ale mam quest w Satumie czyli prawdopodobnie startowej lokacji podczas open bety . Jak się tam teraz dostać ?