Dragon's Prophet "wychodzi" z bety, dając nam kilkadziesiąt powódów (=nowości), aby powrócić do aktywnej gry

Powtórzę wczorajsze pytanie (odnośnie Mechwarriora Online): czy coś to zmieni, czy gra stanie się przez to lepsza? O dziwo tak.Nie jest to tylko kosmetyczna zmiana, lecz naprawdę wielkie wydarzenie, które przyniesie ze sobą ogrom nowości. Otrzymamy „prz...

Wyświetl pełny artykuł

Czy osoby, które już grały i czytały / wiedzą o zmianach, planują wrócić i wiedzą, że będzie dobrze ? albo będą kontynuować grę i wiedzą, że będzie dobrze albo zwyczajnie nic się nie zmieni (jeżeli chodzi o miodność gry, o ile taka jest) ?

Niedawno nie mogłem jeszcze tego mmo odpalić, ale teraz jest taka możliwość i nie wiem czy akurat jest warto w ogóle instalować to i próbować się wkręcać w ten mmo. Chyba najbardziej interesuje mnie mass PvP, ciekawe czy będzie z tego jakiś większy fun.

Powtórzę wczorajsze pytanie (odnośnie Mechwarriora Online): czy coś to zmieni, czy gra stanie się przez to lepsza? O dziwo tak.Nie jest to tylko kosmetyczna zmiana, lecz naprawdę wielkie wydarzenie, które przyniesie ze sobą ogrom nowości. Otrzymamy „prz...

Wyświetl pełny artykuł