Dragon's prophet

witam mam problem ponieważ jak patrzałem na stronie to pisze że dragon's prophet zajmje 20gb a tu przeczytałem że zajmuje 10gb więc do żeczy mam 30gb wolnego miejsca na dysku D i 39 gb na dysku C i na jeden i na drugi nie moge pobrać gry ponieważ pisze że nie mam wystarczającej ilości miejsca na dysku

proszę o jak najszybszą pomoc

Zwolnij miejsce lub zakup bardziej pojemne dyski hdd. Zostaw lajka :)

ale to nic nie dało zwalniałem miejsce a dyski są dosyć pojemnie max na c 71gb a na d 37 tam napisałem ile mam wolnego miejsca

Szczerze? Nie warto pobierać, ta gra jest martwa.

Ilość wymaganego miejsca na dysku jest pewnie przekłamana bo pewnie wpisywali to na początku istnienia tej gry, a potem nie aktualizowali wraz z nowymi patchami... Miałam tą grę na dysku ale niestety nie pamiętam ile ostatecznie zajmowała miejsca.

Strzelam jednak, że może warzyć nawet 50+ GB bo tekstury w tej grze nie są zoptymalizowane (dlatego crashuje na kartach Nvidia) i tego problemu raczej już nigdy nie naprawią.

ale to nic nie dało zwalniałem miejsce a dyski są dosyć pojemnie max na c 71gb a na d 37 tam napisałem ile mam wolnego miejsca

Nie zawracaj sobie glowy ta gra. Zapewne masz malo pojemne dyski, a gra domyslnie zajmuje X Gb i wymaga na instalacje X GB plus aktualizacje X GB i wyjdzie pare X GB :)

witam mam problem ponieważ jak patrzałem na stronie to pisze że dragon's prophet zajmje 20gb a tu przeczytałem że zajmuje 10gb więc do żeczy mam 30gb wolnego miejsca na dysku D i 39 gb na dysku C i na jeden i na drugi nie moge pobrać gry ponieważ pisze że nie mam wystarczającej ilości miejsca na dysku

proszę o jak najszybszą pomoc