Dragons & Shadows [Zapisy i zasady]

Gra startuje w piątek o 18.00. Proszę o maksymalną frekfencje, będą specjalne eventy startowe.

Postaram się być. Skype czy coś innego?

TS lub Skype byłby miodzio, ale w ostateczności może być GG.

Ze skypem chyba u nikogo problemów nie ma prawda? Przydałoby się określić jeden komunikator żeby nie było zamętu. I zapewne będę obecny na wielkim otwarciu :)

Nieee Skype. On mi strasznie laguje lapka. TS3 może być, aczkolwiek nie będę się odzywał, bo nie mam mikro.

Koyiro. W lapku mikro nie masz?

Również jestem za TS'em. Lepszy, nie laguje, w razie czego można kogoś podgłosić. I chyba większy porządek. Osobiscie posiadam "mikrofon zastępczy", więc cudem będzie, jeśli coś usłyszycie.

Niewiara, a właśnie mam, ale jakimś trafem przestał działać... hę. Próbowałem majstrować przy ustawieniach, itp. ale wciąż - ani kamera, ani mikrofon ni działa ;p.

Jak to się mówi złośliwość rzeczy martwych :P

Aha, zapomniałbym - jak ktoś umrze jest proszony o ciągłe monitorowanie gry, bo bóg jest królem trollingu i będzie śmiesznie.

Masz to jak w banku że po śmierci będę nawiedzał cię w koszmarach :D

A tymczasem wracam do Tzara

ja w pt będę dopiero przed 21 jak co

Zapish mnie beeeetch.

Drow.

Co do komunikatora - mogę używać Ts'a, Skype'a i GG. Mikro wolę nie używać, jeśli nie zabiją was szumy to zabije mój głos :c

Kakeru przecież tak źle być nie może z twoim głosem :)

I wybierz sobie rasę jaką będziesz chciał grać

Jak coś kanał vip załatwiony, ip: vatgaming.pl:9999 kanał VIP 3 RPG BYQ hasło: 123, jak coś zapraszam :D

Przecie napiseł, że Droł.

I nie będziemy się śmiać...

...będziemy.

Dziękujemy Byq'u.

Jeszcze to będę powtarzał na kanale, ale można mi przerywać podczas wypowiedzi i wyprowadzać własne akcje. Czasami będzie to zabójczo przydatne, a czasami zabije was wszystkich...

A wszechwiedzący Might wie...

Że na końcu przyjdzie pora na niego...

Kłapouchów coś sporo jest

W takim razie będziesz prowadził monologi, Niewiara :D.

Dalej, zapisywać się :D